Monday, November 29, 2010

full of ♥

lokasi sekarang adalah di shah alam. sampai semalam. family pun semua ada di sini ♥yong - arip (the only son) - mirah

adik aku tu start praktikal hari ni. jadi sementara tunggu emak ayah sampai semalam, kakak ni lah yang ditugaskan bawak adik pergi beli barang keperluan dia dulu.

kebetulannya semalam masa jalan dalam SACC mall, berhenti kejap nak tengok shawl. tak sempat nak belek apa pun, terasa ada orang cuit pinggang. toleh je, nampak someone yang dah lama nak jumpa tapi tak dapat berjumpa lagi !!
ex roomate - SHA !!!

banyak-banyak tempat, boleh pulak terserempak kat shah alam ni kannn. gila lama sembang sampai adik aku call, "yong, dah habis beli barang. sila turun bayar" hahahaha.

baru je sehari sebelum kejadian tu, tergerak hati tengok profile fb sha.rezeki nak berjumpa :)


5 comments:

p R i n c E S s _ N said...

wahh....jmpe sha...tu laa tu..klo plan2 msti x jd jmpe..kne tserempak gak kan...

nanonano said...

mate semua adelah speseng!
hahaha..

*xfhm le tu :p

Nem0 o0h Nem0 said...

dunia ni kan kecik? =)

Redbloodsnow said...

best je kan terserempak ngan kawan lame. sure byk citer nk di share :)

PinQib said...

haha. tudung style berdabom tu.. nice nice,.. ^^


Kek seterobery pun SODAP!
Cikgu sekarang GARANG!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...