Tuesday, November 23, 2010

what a relief~

fuh, some of you dah tahu I'm resigning from my current position with one month notice. some didn't know and no reason for you to know kan. hehe.

siapa baca status fb aku, tahulah konon semangat semalam nak hantar resignation letter. kesudahannya hari ni baru hantar. dan ini adalah cubaan kali keempat okay ! kekasih mocking me, "dah hantar surat ?" haha. yes, I know darling. 4 kali cubaan menghantar, akhirnya hari ini berjaya. debar tak hengat tahu tak. haha. apesal la entah. and after that,

what a relief I tell you !

oh, begini rupanya perasaan dia menghantar surat berhenti kerja. I love my current job. sangat dekat dengan rumah. kerja ada masa busy, ada masa tak busy. pergi kerja tak jam, balik tak jam. 10 minit je. hihi. tapi I need more. not just the $$$ lah, though it's one of the reason :p

susah kan nak resign bila bos anda baik. colleagues anda baik. kerja anda baik. everything seems fine.

but, I told myself.. You're not gonna settled down at this level. jangan cepat selesa dengan apa yang ada. don't get too attached with your boss and your colleagues. nanti berat hati nak berubah. walaupun tadi masa hantar surat tu, berat hati jugak sebenarnya :p

okay you all, wish me luck


10 comments:

Erina Asmawani said...

all the best yunk ;)

Yot | is | Yati said...

dah dapat keje baru?

p R i n c E S s _ N said...

xpe2...stil bole cntct2 lg kan gn diorg...

Redbloodsnow said...

wahh ko dh dpt keja baru ea. ko keja kat boss yg korean tuh ek? eh korean ke? lupe² ingat lah aku...hehe. alaa yg time ko gi interview siap ade translator tuh...ko get the job ea?

vavava...tahniah n gud luck yunk! tpl ckp ko....once u have more knowledge, xkan nk stay kat level tuh je kan. harus LEVEL UP! hehehe

nanonano said...

hehe xpe..
slamat melangkah ke fasa baru plak lps ni..
fasa??? :p

Nem0 o0h Nem0 said...

all de best babe..
mmg pun,kita jgn cepat selesa dgn apa yg kita ade sbb nti kita xnk berusaha lebih..

Zumie said...

congratssss :)

~dARlee zURiS~ said...

wahh..bestnye
best of luck yang!

sweethOneY said...

ena - thanx yang ♥

yot - aah. dah dapat keja lain. yeay.

ayein - tu la dia. staff pun 3 orang je. hihi

zie - aah, aku dapat kerja kat situ ♥ hihi

nano - haha. uih, fasa apa tu yang :p fasa nak kawen lambat lg. hihihi

nemo - tu lah, mula2 berat montot aku nak tukar keja taw. tp gagahkan jugakkkk.. sbb nak lebih maaa :p

zue - time kaseh syg ♥

akak zuris - hihi. tq kak. semangat ni nak start new year kt ofis baru :)

azzey said...

sweethoney: yelah sbb dah lama dgn kerja tu kann...tu yg sayang sikit nk tinggalkan tu agaknya spi rasa nervous tuh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...