Wednesday, November 24, 2010

care to say hye ? :)


print screen this just a few minutes ago.

thanx sebab baca blog ni. some aku kenal, some tak kenal. jadi marilah kita berkenalan :)

but to those who has sick intention, you are not welcome ye. other than that, thanx again !

18 comments:

Zumie said...

haha ade plak muka minah tu //


eh eh hyee..nak kenal leh?

zyra said...

hye...hehe

zyra said...

hye...hehe

Cik Gallus Gallus said...

hahaha gambar den ade

nanonano said...

bakpe nama aku xde weh?
sedey aku :(

~dARlee zURiS~ said...

nape muka aku takde?
tak kisah lah.nak say hye gak lah.boleh???

HYE!!!
hihiii...

Cik Buya said...

kakak. macamana nak naikkan wet dalam nuffnang?
orang punya tak naik2.
dah delete dah adv dari website lain dah.

MieZa said...

eh eh,.,,saya ada lah =)

sweethOneY said...

zue - kih2. hye syg

zyra - hye :)

cik gallus - yang mana satu ye? hihi

nano - bakpe nak ada lakkkk kalau mu tak nengok blog aku :(

akak zuris - hahahaha. ko pun sama je cam na kakkk. korang nyorok ehh. :p

buya - hihi. tataw la dik. akak punya tu pun bukan laju naiknya.. tp rsnya yg penting del je ads lain. nuffnang ni bukan leh ada ads lain, nnt earning turun banyakkkk

mieza - hihi. tq sebab baca :)

sweethOneY said...

zyra - bleh bagi url blog tak? tengok kat profile awk takde :(

Redbloodsnow said...

yg x kenal tuh, sah ur silent readers..hehe

azzey said...

sweethoney: naam saya x de....heh3..tp saya tetap baca blog awak....:)

zyra said...

sy x da blog la..hehe..tp suka bc blog awk..n frens dlm fb awk.. zaira kyc =)

Heidi Shafiq said...

support sesama blogger.. :)

Yot | is | Yati said...

aku dalam proses menukar blog. nnt da publish aku update k.

-cepat bosan dengan apa yang ada. hahahah-

sweethOneY said...

zie - aah yang. tu yang nak kenal-kenalan :)

zyra - ooo yeke.. baru la taw. hehe. tq

heidi - yups~

yot - hehe. ko rajin. tgk aku ni. bape tahun dah gitu jugak. coding pun dah lupa. haha

PinQib said...

qib xdaqq T-T

shila said...

hahah mukaku ad disitu...
hai izza!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...