Sunday, November 21, 2010

pengalaman dibogelkan

wah~ wah, laju je click ye nampak tajuk begitu :p

short review ;

semalam ada appointment facial cum massage cum foot spa dekat starhill gallery. first time went there. biasanya pergi massage dekat MAB shoppe dekat mid valley saja. dan tak pernah juga disuruh menanggalkan semua pakaian. mana nak tahu kali ni kena berbogel. miahahaha. okaylah, enough. tak mahu elaborate berlebihan :p terima kasih syg sebab temankan saya.

******************************
minggu ni selain menghabiskan masa bersama tunang, I also have my girlfriends here !
we have fun. we eat together. we watch movie. we laugh. we gossip until dawn. fuh~ full of fun

to be honest, I don't really have friends. tak ramai kawan dan tak berminat untuk berkawan. haha. anti-social ?? No, I'm not. cumanya sekarang aku berkawan je dengan semua orang, tapi nak starts it over again, getting closer, being bestfriends with the new people.. that's not me. I'm contented with my life now, and happy with it. surrounded by loved one, my family, fiance, girlfriends.. and couldn't ask for more
we have been bestfriends for almost 10 years. we don't need to keep in touch everyday, but then the bond is still there. unlike some friends, bila dah lama tak contact.. mula lah hilang arah walaupun dulu rapat macam isi dengan kuku. i ♥ them

btw, last night we have dinner at the popeye.nice. and I love their fries and mash potatoes. awesome.pay a visit to secret recipe before sending zatil home to buy a birthday cake for her mum. happy birthday auntie, may Allah bless you.

p/s yes I know. kaitan tajuk dengan isi hanyalah 1 %. don't be sad. hehe


15 comments:

nyna said...

cantik kak image baru
haha

nyna said...

tp cop apehal gmbr last dlm macam muka aku
=.=
ahahaha

smiley said...

wahhh...sangat best bile dapat spent time ngan semua yang tersayang

regards,
Sofia Smiley

Cik Gallus Gallus said...

popeye ade erk nama restoran??
baru dgr..
situ ade makanan bayam erk??

sweethOneY said...

nina - hahahaa. praktis dah nak masuk tempat kerja baru ni. nak kena shopping ni. kite kan adik beradik. hahahaha

sofia - aah :) how's your weekend?

cik gallus - hehe. fast food lah. ada burger, sandwiches and ayam :)

Cik Buya said...

akak. akak da sombong ngan kite..

sobs sobs sobs.

p R i n c E S s _ N said...

wahh....kne tggu lg 4bln br dpt nk massage bdn....

sweethOneY said...

cik buya - ish ishh.. mana adeeeee :( buya yg sombong ngan akak x? hehe

ayein - ko ibu mengandung takleh urut. hehe

Cik Buya said...

mane de, kita de gak tengok2 page akak.. tapi terlupa nak komen . hihi.

akak. selamat bertunang. hee

nanonano said...

mcm kembar 3 dah rupenyeh. hehe

chik star said...

hihi. ingt pe tdi.suspennnn oooo.
:P

Redbloodsnow said...

hehe..tajuk hangat weh..hikss. haaa lame x tgk uols ngedate bertiga :)

kimslm kat dorg ek :)

hamzah ian said...

pergh.. lame dah gua tak makan kat popoye... sedap2..

sweethOneY said...

buya - hehe. akak pun ada tengok page buya laaa.. gd luck exam. eh! selamat habis exam. hihi

tq taw.

nano - haha. mna de rupa kembar. dorang tu yerlah muka sama. aku tak. hihi

akak as - haha. maafla kak. mengecewakan akak je. hahahaha

zie - hehe. betul maa. just tak cite abis je :p okay yg. nanti aku kirimkan :)

hamzah - yeayy.. at last ada gak someone yang taw popeye. heheh

azzey said...

sweethoney: have fun togetehr2...... best kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...