Tuesday, November 9, 2010

sri Q thai

suka makan steamboat ? selalu pergi flaming atau johny ? perhaps this is one more place that should go in your list :)

Sri Q thai located nearby galaxy ampang. erm, personally I myself do not really recommended this place. bukan makanan tak sedap. bukan pilihan tak banyak. tapi kerana air tidak termasuk dalam buffet membantutkan selera. haha. itu pendapat aku. orang lain boleh pergi cuba. kiranya worth to try lah. sebab murah je. dalam RM 20++ per pax.

tak banyak ambil gambar. bersyukur sebab tak memberi penyeksaan mata kepada korang :p
first round.pilih dua jenis kuah ni. tomyam dengan chiang mai (sup ayam + susu). tomyam pedas gilos. sebab tu lah aku tak suka air dia kena catu. haha. yerlah, karang duk order segelas-segelas dan segelas.. kalau buffet laju je kan. habis boleh topup. hihi.confused nak makan apa dulu :pini lagilah tak dapat digambarkan apa perasaan tah bagi muka camni :p

all in all, aku lebih suka makan kat seoul garden sebab sangat memuaskan hati. paling best, sebab boleh grill kambing banyak-banyak, makan sampai puassssssss ! haha. yer, I just love lamb so much. rugi woo sapa tak makan :p


6 comments:

p R i n c E S s _ N said...

steamboat baru try kt Redwok Bangi..rm22 per pax..aku pon x try lg actually..feze y antu steamboat ni..aku so-so jekk...

uuu...saya x mkn lamb...rugi kah??

Amni said...

suka stemboat jugak.. tapi biasanya kalau pegi seafood mesti makan seafood je.. tak reti makan daging kambing... hoho

~dARlee zURiS~ said...

muka iim cam tak sabar2 nak terkam.
muka kau cam malas nak melayan.hahaa..

oit.mkn lamb tu sikit2 je
dah kawen ti mkn ar bnyk2 ;P

nanonano said...

amboi org seanng hati
asek mkn sedap je,,
jgn xmuat baju kawen sok dah.
huhuhu

nyna said...

ah.kata dulu prefer tenji dr SG.
ape kes skng ni kak?
aahahaha

Redbloodsnow said...

LAME AKU X MKN STEAMBOAT AH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...