Tuesday, November 9, 2010

amukan

Things that I hate.

1. Waiting (walaupun ironinya orang yang selalu menunggu aku. yes, I know that fact)

2. Waiting but got nothing. okay. paham tak. aku dah tunggu, sudahnya NOTHING. tahu tak bengang dia macam mana ?

3. Promises that been broken. Kau dah janji, kau lupa ?

4. People know that I'll get mad like really mad when dealing with this. but still, do it again and again and again and again and I just feel like wanna bash you in your face.

5. People that trying to put all the blame on me at the end when they know they started it at first. okay, I'm such a kiddie when acting like this. yes, I know.

6. I am damn pissed off right now.

Aku serious tak paham jenis orang macam ni. dah tahu aku for sure akan naik angin because of this, still you do it. buat lagi buat lagi buat lagi. sampai aku naik angin. kemudian akan cakap, "rilekslah. benda kecik pun nak marah" yes. for you benda kecik. Aku dah cakap banyak kali. tak paham jugak kan. kalau dah tahu benda kecik pun buat aku marah, tak boleh ke jangan buat ???

yes. I am one phycotic woman.

dealt with it.



4 comments:

p R i n c E S s _ N said...

darah manis x bole mara2 maa...hiks...tp aku pon x suke org2 cmtu...

Redbloodsnow said...

YANG, KTE SAME THE SAME HATE WEH...HAHA. AKU PUN HATE GAK SUMA DI ATAS. LEH WAT JD MEROYAN MAYAT KAN ^_^ HIKSS

Erina Asmawani said...

sabar ok yunk..chill..

~dARlee zURiS~ said...

woit.jgn marah2 lah
habis ar ti kedut muka tu.iim larik ti ;P

tp aku pun tak suka camtu
blh bikin putus sahabat ok.hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...