Saturday, November 27, 2010

scene kegemaran ♥

HARRY POTTER PART I

1. scene di mana kawan-kawan Harry Potter kena minum Polyjuice pastu sorang-sorang bertukar ! haha. kelakar gila scene ni. paling suka si kembar George dengan Fred. Auwmm! :p

2. scene Hermione, Harry dengan Ron culik 3 orang staff kementerian tu. Lawak gila okay ! Pandai betul orang tua tu berlakon kan ? If you have watched Harry Potter, tahu lah apa kebenda yang aku cakap ni. kan kan ? best gila kan part tu kannnnn ♥

eh, ingatkan nak list banyak. cuba recall tapi hanya dua scene ni je terpaling suka. hihi. apa-apa pun Deathly Hallows memang best compared dengan the last one, The Half-Blood Prince. yerlah, kali ni ada jugak action kan. hihi. best, aku sukaaa walaupun macam agak lama dalam panggung tu.

normally, aku bukannya peminat cerita sequel ni. tapi exception for Harry Potter, been following since the first movie. tak sabar nak tunggu part II keluar.. Lalu telah menggoogle Harry Potter online novel tapi tak berjumpa. sapa tahu kat mana boleh baca novel online ni, boleh kongsi ? :)

p/s last monday tengok the social network. premiere screening. tapi sebab tak best, aku malas nak review. but anyway, thanx nuffnang for the tickets ♥

p p/s eh, korang punya scene kegemaran dalam cerita Deathly Hallows ni yang mana pulak ???


11 comments:

chik star said...

uihh minat cite ni.
mmg ikottt je.
tpi yg bru ni. xdpt la pegi.
myb cd je kot.
huhu.

nyna said...

takde scene yg best sbb aku tak pegi tgk lg.
uwaaaaaaaaa T_T

Nem0 o0h Nem0 said...

aku tk tgk lagi hrry porter ni.ramai ckp best tp aku tk sempt lagi tgk..ishh

Zumie said...

oi jeles ko da tgk..aku nk pg asyik xjadi je sebab penuh haha

Amanina said...

haha suka gak part fred ngan george minum juice tu. tetiba jadi pendek. menunjukkan harry potter rendah banding yang lain :D

Cik Gallus Gallus said...

sobs sobs jealous tak dpt pergi tgk cerite Haryy Potter

sweethOneY said...

kak as - hehe. nape? sebab ada anak kecit ke kak?

nina - haha. alalalala. ciannnn dia :P

nemo - tengok la babe. tak rugi. hihi

zue - tips yang! aku tengok dekat MBO desa petaling. always kosong je. haha. aku ngan iim suka tgk movie kat situ. sebab xyah berebut2 tiket. insya allah always ada je even citer baru kuar hr ni :)

isha - sempat lagi tengok. baru sgt lagi kat panggung :)

eizy_noor_izza said...

btol. deathly hollows lg best dr half blood prince.
sanggup thn nak kencing tuh.

p R i n c E S s _ N said...

hoho..1 cite harry potter pon aku x pnh tgk...tah np tah cm x bminat...hihih...nk tgk ngangkung..feze x kasik...cite seram katernyerr...seram kerr..

PinQib said...

hehe./ x teretngok la..
camne nak koemn

Redbloodsnow said...

AKAK X LAYAN SGT HARRY POTTER..HEHE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...