Sunday, November 28, 2010

not the usual sunday

hari ini ahad. not the usual ahad. biasanya tak suka ahad kan. sebab lepas ahad isnin, lepas tu bila dah isnin tu maknanya kerja ! eh, eh.. tumpang jap. esok budak tu ada paper lah. goodluck awak !

ha, sampai mana tadi. oh, cakap ahad kali ni seronok ye. lain macam sikit ahad ni.

sebab emak ayah nak datang KL hari ni

sebab isnin dan selasa aku off day


hihi. suka hati. esok cuti. lusa cuti. tengah berfikir apa aktiviti nak ajak emak pergi esok. mungkin nak bawak adik tengok rapunzel :) eh, harap dia tak baca blog ! nanti kalau tak bawak, ungkit pulak. hahaha.

selasa pulak my second sister graduation day. alah, adik aku yang si bakal ratu shawl tu :p hehe. kena sebut terang dan jelas, adik aku ni kan ramai. kang orang confused :p
happy face tak payah pergi office esok. la la laa

happy monday you all *punya semangat hari ni dah wish. hahahaa


9 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

amboi..amboi..mentang esok cuti,wish awal2 ha.jelez...hehe

PinQib said...

sorga nye x payah p keje..
hehe..
lawa anak mata

nyna said...

haha.
biar aku yang ungkitkan.
rapunzelllllllllllll :P

sweethOneY said...

nemo - ahahaa. cuba kalau esok keja ek. haram nak wish happy monday bagai :P

qib - hehe. sekali2 cuti. tq

nina - adik dimaksudkan adalah aliya. apakah kakak aliya pulak tlg ungkitkan ni. hahahha

nanonano said...

hoho sronoknye,
seb bek nk jumpe aku xde dlm senarai tu kan..
sedey :(

Erina Asmawani said...

oh, indahnya x yah g opis on monday~
kejelesan disini..hehe

yunk, bawak ur parents n adik2 g MAHA ;)

p R i n c E S s _ N said...

jeles2 x g ofis...huhu..

Redbloodsnow said...

A'AH KAN. SI ZATI TUH NK SIT FOR SPM. KOMPOM NYER DIA DPT JWP SUME. DIA KAT STRAIGHT A NYER STUDENT...HEHEHE

hamzah ian said...

mata cantik tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...