Friday, October 8, 2010

terima kasih ♥

ini adalah entry penghargaan
pertama sekali, thank you so much untuk emak dan ayah yang berpenat lelah memastikan kenduri tunang anak dara sulungnya neh berjalan lancar. dan juga kepada semua sedara-mara yang sanggup berkampung di rumah kitorang untuk tolong masak, kemas rumah, hias bilik, uruskan hantaran dan semuanya lah. terharunya saya bila teringat T____Tterima kasih untuk adik-adik :)untuk dua gadis kesayangan. zatil memang aku angkut dari KL, meneman aku dari malam tu. tolong buat itu ini. terima kasih sangat babe. along pulak datang pagi tu. sampai lah ke petang. time kaseh ! time kaseh ! time kaseh !
halwa betik - thank you wan dan opah chukuih bakar - thank you along hand bouquet - thank you girlfriend tersayang, cik nur zatil imanset wallet and belt - thank you kakak kesayangan
ini awal-awal lagi beliau dah chop satu dulang. masa aku bagitahu ada plan nak bertunang lagi, belum confirm lagi time tu. terharu T____T dapat parcel ni masa bulan puasa, siap dapat kad raya dengan duit raya lagi. ee, terharu lagi sekali T_____T sayang ko yang ! (tak bagi apa-apa pun tetap sayang tahu, karang ada buat spekulasi pulak. hehe)manisan - thank you maklongtepak sirih ni of course lah bukan sponsor. hehe. turun temurun ni :) tapi nak ucap terima kasih pada makcik-makcik yang dah tolong gubah tepak sirih neh..terima kasih banyak emak sebab buatkan kek yang cantik dan sedap untuk kak bukan nak tunjuk gambar berdoa (yang purposely taken. hihi)
bukan nak tunjuk bulu mata palsu yang panjang itu (tapi ada lah jugak niat begitu sikit-sikit. hehe)
bukan nak tunjuk gelang emas seurat di tangan

TAPI

nak tunjuk awning tudung yang aku pakai tu. tudung nikah orang tu. hehe. terima kasih banyak-banyak cik ayein.

dan terima kasih nyna pinjamkan kakakmu ini pashmina la, kerongsang la, head band, sampaikan ke siglet pun nak pinjam. miahahhaa.
oh, ada satu lagi hantaran makcik aku bagi. tapi tak sempat amik gambar. terima kasih cik ! sudi datang dari penang untuk kenduri akak :)

sekian.


13 comments:

nyna said...

hahaha.
aku rse mcm byk berjasa dekat awk.
hhuhu

atty's said...

selamat bertunang izza..sweet sgt..tahniah..

nanonano said...

oowhh aku plak trharu wlaupun xtrsenarai, huhuhu

chics said...

Like your baju. So not the -tunang-naju stereotype :)

Tny said...

Tahniah Izza!!!!
Smoga cepat2 kwen :)

sweethOneY said...

nina - haha. ye lah. aku mengaku lah banyak jasa awk pada aku. miahahha. awk tunang nnt, aku lak byk berjasa kt awk.. lalalala

kak atty - tq kak.. :)

nano - aip~ tak tersenarai tak bermakna aku tak ingat taw.. yang aku listkan tu sme secara fizikal.. secara hati tak dpt la nak listkan sme. hihi. muah yang ! :P

chics - thanx :D memang tak mau yang sarat2 punya baju tu.. tak test padan2kan baju tu pun, hr tunang tu je try n error. nasib jadik :D

tny - thanx tny! lama tak nmpk dia kat sini taw :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wcome2...hiks...seromok kn bile mjlis cani rmai y tlg..rmai sponsor itu ini..awl2 rs serabut..bile rmai y ringan tgn..trus legaa..

PinQib said...

DA JDI TUNAN ORANG DAH.. HEHE'TAKE CARE N CONGRATZ YER


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

sweethOneY said...

ayein - aah. syukur sgt ramai tolong kan.. :)

pinqib - aah, tq :)

Zumie said...

wa alhamdulillah..tak sangka dari sarawak ade barang terbangkan...best2:)

Redbloodsnow said...

hahaha...tahu ah syg. if aku just wish je pun, aku taw ko mmg syg aku..hikss. Syg ko gak weh!

suke aku hiasan hantaran ko sume tuh. exspecially yg dulang aku nyer tuh...coz ade manyakkk red...heheheh :* mwahhhh

tiffany said...

tahniah izza..... windu sangat!!!

tiffany said...

tahniah izza..... windu sangat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...