Sunday, October 10, 2010

make up artist

suka tak make up aku time bertunang hari tu ? :)
sini nak share,

www.joeykuale.wordpress.com

orang kuale. hihi. orang kampung aku. aku suka sangat make up dia. thanx joey

siapa berminat, bolehla contact dia. harga pulak itu kena tanya dia sendiri.
bab pakai pashmina belit sana sini pulak, serahkan kepada adik aku. servis ini tidak disediakan kepada orang lain. hehe ;p



8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

make up superb!

Amni said...

cantik! kalau dekat, mesti nak jugak.. hoho

PinQib said...

lawa sngatt!@@~~ ;0 SELAMAT BERTUNANG. MOGA KE JINJANG PELAMIN

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

Nem0 o0h Nem0 said...

ko tk make up pun,ko dah mmg cntik la yang.. =)

~dARlee zURiS~ said...

makeup ko mmg lawa yang
especially bab bibir tu
control mulut kah??
ngegeee

sweethOneY said...

ayein - time kaseh :D

amni - hee. amni kat mna ?

pinqib - thanx cyg !

nemo - hehe. auw, malu. time kasehhh

akak zuris - hahaha. mak andam tny, nak bibir biasa ke seksi. aku ckp la, alang2 make up kasik yang seksi. =)) tu mulut gitu tu sbb tak biasa pakai lipstik pink, sbb tu rasa kt bibir neh bertepek2 lipstik + lip gloss. selama neh pki sket2 je

Zumie said...

sweet n gojessss~

Redbloodsnow said...

best ah ko yang, siap ade andam bagai time tunang ko. aku dulu..aku sendiri yg makeup sendiri...hahaha. budget maa :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...