Sunday, October 17, 2010

my weekend

weekend : hari yang dinanti-nanti sejak Isnin lagik. hihi. see, baru Isnin dah fikir weekend. baru Ahad dah fikir next weekend. apa nak jadi neh. ish.

sabtu, pagi breakfast bersama tunang. hihi. auw, tunang you ! ;p (masih tak biasa lagi nak bahasakan macam tu. hahaha) mengada sangat kan nak breakfast pun kena ada orang temankan. mengada, mengadaaaa.. tapi kalau mengada ada orang layan tu yang best tu

breakfast roti canai kat bawah flat neh. best rupanya. dan murah. roti kosong 3, roti telur 1, nescafe panas 2.. cuma rm 5.90

murah kan ? hebat tak dua orang makan macam tu. haha. padanla bulat. bluwek.

lepas tu, petang pulak pergi umah aja. again. hehe.
aja, kenapa tak duduk betul-betul haaaa.. maafkan akak ada satu neh jer gambar TERpaksa akak upload jugak.

lepas pergi rumah aja, kitorang pergi tengok wayang. dah lama tak tengok :) so, amik cerita BURIED. sumpah sangat tak best membazirkan duit rm 20 aje taw ! tak payahla korang nak pergi tengok citer ni ataupun nanti korang keluar wayang dengan muka terpinga-pingaa apa jadah punya cerita nehhhhhh !

buried neh cite dia selama satu jam setengah tu, bayangkan eh.. satu jam setengah, cerita cuma dalam kotak keranda. sorang tu je la pelakonnya. props pun memang takde lah. mesti sikit je modal buat cerita ni. cerita dia pasal sorang american truck driver. tak tahu macam mana dia hantar barang bekalan kat Iraq, lepas tu kena tahan. sedar-sedar je ada dalam kotak keranda tu. ini kesimpulan yang aku buat la daripada semua phone call yang dia buat dari dalam kotak tu.

start-start cerita je dari dalam keranda. pastu siap ada phone lagi dalam tu. untuk dia call orang kedutaan ke apa tah suruh bayar duit tebusan dia bla bla blaaaa and at the end mampus jugak lelaki tu. tak paham aku macam ni punya cerita pun ada kaaaa.. haha

aku kasik 0/5 bintang. haha. korang tak payah pergi tengok taw, menyesal nanti. hihi


8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hohoh...lame aku x tgk wayang...tah bile laa agknyerrr....adoi laa..

Mr Noble said...

haha! cite apa tu? tak tau pon :p

nanonano said...

eee cmne nk sebut tuu??
haha

Nem0 o0h Nem0 said...

comel la korg bertiga..tapi aku hampir tk cam itu fea.lain..!

Redbloodsnow said...

I MISS AJA...MISS U TOO :( BLE NTAH DPT JUMPA UOLS LG :(

roxy exchange said...

nemo: nape ko x cam aku?? ade kah sbb aku da gemoks??? :( ko nape x dtg wehhh..kitorang tertanye2 ko taw..

izza: walaupon pic ni menampakkan fea gemoks..tp fea TETAP suke! hahahaha

roxy exchange said...

nemo: nape ko x cam aku?? ade kah sbb aku da gemoks??? :( ko nape x dtg wehhh..kitorang tertanye2 ko taw..

izza: walaupon pic ni menampakkan fea gemoks..tp fea TETAP suke! hahahaha

PinQib said...

lah.. br teringin nak tgk cerita camtu
\Check out on these:!

Latest entry di:
Teknik Seks: Ikat dan raba!
Header guna adobe. Pinky!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...