Tuesday, October 26, 2010

merambang [random]


first sekali, saya rindu itu budak dua orang dalam gambar lah. tengok-tengok gambar dalam folder, rasa nak bagitahu diorang.. saya rindu :) nanti lepas itu budak sekolah dah tak jadi budak sekolah, kita buat bbq nak tak awak berdua ? :D

okay. habis sesi kenangan terindah.

second, hari neh aku off day. betul la ayein, aku tak rajin mana pun. miahahahaha. lagipun tadi punya hal drag lama sangat, sampai rumah pun dalam pukul 12.. sudahnya aku pun cuti je la babe. apa punya hal ? rahsia. hehe.

third, walaupun baru je sampai rumah. tapi ada cita-cita nak keluar balik. ada rasa nak pergi amik sijil PMR kat putrajaya. yer, tak salah baca. sijil pmr tahun 2001 masih belum dituntut. denda lah saya. tapi dah pukul 2 masih di rumah. tak tahu lah cita-cita suci ni akan tercapai atau tidak.

fourth, balik dari bangi tadi. sempat pergi massage. i just addicted to it. dah alang-alang ko cuti kan, go go reward yourself. kekononnya lah. suka dengan akak urut tu. tiap-tiap bulan mesti pergi ke dia. tadi ralit urut sambil sembang, dari sejam punya urut jadi dua jam tapi charge nya tetap sejam. oh, I like akakkk.. tak rugi kita berbaik ngan orang. hahaha :P ayein, kalau ko nak pegi urut, akak neh memang best. tapi ko pregnant, aku tak sure lah pulak macam mana.

fifth, lapar. tak lunch lagi. bye2, nak pergi makan ni.


6 comments:

zati tarhizi said...

awk rindu, sy cepat2 dtg sini. ahhaa. miss you too! okayy, no problem :)

atty's said...

elok g amik sijil pmr tu..kang lelama..lagi malas nak amik ..mcm kty dulu..huhuhuh.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tarik balek pujian 'rajin' a day b4 tuh laa...wakakaka...ko berurut kt mane beb..??

Zumie said...

imissyoutoo...gamba tu cantek la..dan rindukan kenangan kite bertiga auwwwwwwwwwwwwwwwww

jom2

Redbloodsnow said...

aku ko x rindu? miaahahahaha..lariksss :P

PinQib said...

comel la zumie and zatie tu..
wat la resipi kek lg

Mak cik yang ingin dirogol!
Babi halal dimakan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...