Sunday, October 10, 2010

the beauty of friendship

okay, enough about my engagement day. been a week already :) rasanya apa yang nak dikongsi, dah pun dikongsi. oh, sorry2. I got really LAST one picture to share. i promise this is the last okay, no worries ;)dia kata banyaknya gambar dalam blog, tapi takde satu pun gambar KITA. hehe. ye sayang, i heard you. ini gambar kita, nanti develop letak bawah bantal untuk tengok sebelum tidur tahu. hihi. okay-okay, i pun buat macam tu jugak nanti. syttttt ;p

okay, penutup cerita tunang. I really want to share this beautiful entry written by bestfriend ;

single, engaged and enjoying every moments of it !

touching kan kan kan ? for me lah sebagai tuan punya diri sangat terharuuuuuu, i love you girl !


5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhuu...ade pon pics bdua haa...aku dlu feze nk cpt2 bgn jekk ble suh bgmba..segan katenyerr..hahahaa

~dARlee zURiS~ said...

jauhnye duduk
malu2 kucing ke?
;P

sweethOneY said...

ayein - hehe. tu la.. mula2 pgl adik aku senyap2 je suh amik gambar. sekali dh duduk, ramai pulak camera man nye. naik malu ai. hahaha

akak zuris - hahahahaha. apesal adik aku pun kata gitu. cis! :P

Redbloodsnow said...

thats the sweetness of BFF yg bebetol BFF kan yang. felt that way to with tla :)

roxy exchange said...

wiwitt!! hohohoooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...