Thursday, October 7, 2010

Engagement Band

aku baru bercita-cita malam tadi nak lah selak-selak album tu, edit-edit sikit mana yang patut. pilih-pilih mana yang nak share dengan korang. tapi, cita-cita hanyalah tinggal sebagai kenangan T_______T

keletihan lah. tak sempat nak buat. korang duk nak lagi, nak lagi.. nak lagiiiii. nak lagi apa neh ??? tengah fikir cerita apa nak goreng bagi korang neh :P

so, pagi ni nak share gambar cincin kesayangan saya. boleh tak ?
this is my engagement ring

ini cincin pertunangan saya

sangat cerewet dan fussy ye aku neh. sudahnya aku pilih satu dua yang betul-betul berkenan, suruh cik abang pilihkan. hehe. itupun siap ada drama-drama kan yang ;p time kaseh kerana bersabar, i
you lah ! the one yang tersarung di jari manis ye :) sekarang aku dah tanggalkan semua cincin yang lain.. cehh, macam banyak sangat je. hehe. sebelum ni pakai 2 rings, so sekarang cuma satu saja di jariku ini. hihi.


12 comments:

roxy exchange said...

hikhikhik...sgt seronok bile dpt pilih sendiri cincin! hahahaha..

nanonano said...

comey2..

oiitt!!
awat kurus melidi jari mu tuhh??
konpiuss :p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tanda suda di booked!!

..DaK KeCiK.. said...

Sesuai ngan jari manis mu yunk..

~dARlee zURiS~ said...

panjangnye.jari ke tu?
negegee ;P

cantik lah cincin yang.
pandai ko pilih.

pwincess AJA said...

cantikkkk cincin akak!
im happy fer u akak cym!muahx!

sweethOneY said...

fea - hehe. takpe yang, mak mertua pilih pun okay jugak ;)

nano - hahaa. bakpenya ? mmg jari aku kurang khasiat. tuan dia dah sedut sme.. hahaha

ayein - hehe. betul !

linda - hee, tq yang.. neh saiz 11. tp skrg pakai ada longgar sket lah. haiyoh. tak suka nnt dia gerak2

akak zuris - idak lah. itu batang kayu. miahahaha. cantik tak cantik lah, 5 malls jugak pegi nak memenuhi citarasaku ini. hahaha

aja - tq syg ! <3

MieZa said...

izza...seronok nya!!

Mr Noble said...

igtkan band music, rupanya yg ni. haha! :p

PinQib said...

LAWA NYER CINCIN33 HEHEHE.. TAHNIAH SKALI LG
;)

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

Redbloodsnow said...

yang....if ko nak taw kan. before aku tempah + design sendiri cincin tunang aku kan...aku mmg nak rembat yg exactly cam cincin ko nih taw.

syg cincin tuh beso lg dr jari aku. thats y aku tempah sendiri je...klo x...kembar koo cincin tunang kite...hehe

sweethOneY said...

mieza - hehe. seronok ! :P

mr noble - haha. kelakar mr noble neh :P

pinqib - tq :)

zie - hehe.. aku kecikkan cincin tu yang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...