Wednesday, October 6, 2010

can I go random ?

7 dulang berbalas 11. tema red and black. and of course with the white background.

siblings ♥

suka sangat semua balik :) terima kasih adik-adik. kakak gembira. hihi

ada ke orang nak bertunang bagi muka ketat begini. ahaks. nervous :P

akak ♥ ayah

akak ♥ emakmy bestgirls di hari kejadian. kakyong and gg, I really wish you two were there.

ini gambar profile terbaru di facebook. tak bagitahu pun dah memang tahu kan ? :P

the engagement dress. less is more :)

// tak sempat nak edit gambar. later akan aku update dengan lebih sempurna ye ? :) pada pihak-pihak penaja saya (ceyyy ! bunyi tak nak kalah :P), jangan rasa kecil hati dulu ye. kemudian akan naik entry untuk kamu-kamu. ♥

/// gambar main letak je. tak susun ikut waktu kejadian. harap maklum :D

//// siapa suka entry ini, sila like di bawah. hehe ♥ tQ~


11 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

cantik sgt la ko.lagi2 muka ketat tu.switt giler

~dARlee zURiS~ said...

dah cam nikah je nie nervous dia
nikah ti camne lah??? ;)

lawa baju
beli ne yang?

nyna said...

semua gambar kita yg tangkap.
sukenye.hihi
:D
adik yang no 3 paling comel.hahaha

nanonano said...

lagi lagi lagi!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

suke tgk hantaran...red black..mmg menonjol..

sweethOneY said...

nemo - hehe. tima kaseh mak andam kerana mencantikkan diriku ini :D nanti aku upload lagi gambar muka2 ketat yang lain. ahhaha

akak zuris - hehe. nikah nnt banjirrr ! :P

baju beli kt jalan tar kak. hehe

nina - haha. adik no 3 tu yang mana ?

na - nak apa lagi yanggg :P

ayein - hee.. sukanya ada orang suka :D

roxy exchange said...

CANTIK!

Zumie said...

sume cantek la sayang
ko cantek..baju cantek..pewitsss

tetibe nak tunang hahahaha

..DaK KeCiK.. said...

Yunk,nak lagi picca2 tunang..xcukup ni..huhu

sweethOneY said...

zue - hehe. mmg aku tertunggu2 turn ko pun ;p

linda - hehee.. nanti naaaa

Redbloodsnow said...

yang...ko sgttt sgttt cantik ah yang. soooo gojes! teruja aku tgk adik aku nih cantik...mwah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...