Monday, October 11, 2010

Apa yang penting..

KERJASAMA !! (jerit kuat-kuat macam 3 ekor hero dalam citer wonderpets)

eh, nak share cerita yang best neh. korang tahu tak website www.groupsmore.com ? firstly, ini bukanlah advertorial ke, nak promote advertising webs ke apa ke.. jangan lucutkan glitterati saya. hehee. aku cuma nak share benda best kat website tu.

website neh dia akan keluarkan satu deal untuk kita. contohlah ye, ada saloon tu best, harga biasa dalam RM 100++, deal dia.. kena ada 50 orang beli deal tu.. harga dia akan jadi 50% less.. then bila target buyer dah tercapai, so the deal is ON ! kalau deal tu dah tamat, tapi tak capai target.. maka dah terang lagi bersuluh la deal itu terbatal dan siapa yang dah beli deal tu, akan dipulangkan kembali duitnya. easy measy kan. aku suka sebab banyak deal best-best. hihi.

dan ini the latest deal yang aku beli. (sebenarnya yang pertama. hehe)picture ; credit to eatlah.blogspot.com

50% off : eat your heart out with 10 sticks of Kushi !'s auto-grilled chicken ( yakitori ) of any flavour at your choice at Kushi Q Tropicana City Mall only RM 10 instead of RM 20 ( fuh, senapas! )

nak ajak geng-geng suka makan try benda ni. sebab kena la capai target, baru lah leh kau dapatkan diskaun tu. hihi. tapi fyi, deal neh dah ON dah. cuma saja nak share kat sini. ramai kat sini kaki makan cam aku jugak kan. lalalala. ( taknak jugak tu dia sorang je kaki makan. hehe ) lagi satu yang penting, kushi Q ini halal :)

sapa nak, pergi tengok deal kat sini.

kushi Q's deal

only 3 days left before the deal is closed.

eh, chop ! paham tak neh semua ? aku bagi lagi satu contoh ek.

hari tu, website ni ada aturkan deal untuk ice skating kat sunway pyramid rm 8 je instead of rm13 kot. entah, aku pun tak sure. masa aku tengok tu, deal dah closed. haha. so katalah ko beli deal tu, lepas tu deal tu ON sebab dah capai minimum buyer dia. so nanti dia akan emel ke enko la voucher tu.. nanti boleh la print pergi la redeem bebila pun. redeem tak payah groups, beli je in groups. so, selamat bershopping.



7 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nmpk mcm menarik..meleh air liur...tp rm20..?? grrr...menggigil...

Erina Asmawani said...

cam besh ye yunk groupsmore nih..ley jimat banyak..katne de kushi Q ni eh? first time dgr..

Erina Asmawani said...

ohhh..ok..@ tcm..baru klik deal tu ;p

Mr Noble said...

oo website camtu pon ada. thnx 4 the info! :D

Amni said...

oh! boleh eh? tak paham jugak mula2 sebenarnya.. hahaha

Redbloodsnow said...

wah yang..nangis ah. klo katkchade ker x ek agak² :( hemprhh...

PinQib said...

jauhh rr


Latest entry di:

Berdialog bersama….

Mai jawab tag!

Gadis Cantik dan….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...