Thursday, July 8, 2010

teman wanita

fuh~ penatnya.. balik kerja nak on laptop pun dah tak daya.. penat :( ngadu kat korang je la yang boleh pun. takkan nak ngadu kat bos pulak penat kan. hehe

dari semalam nak update tapi tak nyempat.

semalam dapat parcel :)tenkiu cayang~ ailebiu~

ish. rindu gila pulak duk view folder pergi cuti kat sarawak dulu. yang, awat kau cancel nak datang KL this year ha :( datang honeymoon kat semenanjung taw nanti. hihi. ailebiu lagi sekali :)

mutiara kata untuk malam neh : tak semestinya kalau dah lama tak contact, maknanya kita lupa kawan. biar jauh di mata, dekat di hati kan.. ceyyy, pandai pulak aku neh ;p betul lah, tak setujulah aku kalau kawan rapat gila, tapi sebab lama tak contact jadi renggang. kawan kalau dah rapat, tak kira berapa lama tak contact, sekali-sekali jumpa.. taw lah lenguh mulut berebut-rebut nak bercerita kan :)

eh, neh dah macam bukan mutiara kata. panjang nah. hihi. tak sabar nak tunggu gf saya balik dari oversea 17 july neh. babe, panggilan pulau.. hihi. :D

11 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku nk g kuching nxt week....igt nk jmpe zie gn tilla...

Mr Noble said...

tan & tan courier xpress.. tak penah dgr pon courier ni?

PinQib said...

bff.. bnyk dah kwan x dapt kontek

nanonano said...

bunyinye mcm nkg holiday je lg..
huhu

Stilla said...

rindu kat izza jugak..=)

roxy exchange said...

cayunk..windunye ngan gamba2 nih..hihihihi..sonok kan p sane..

jejakalkindi said...

wah..bestnye dapat hadiah...

Redbloodsnow said...

lawa ah pic kte 3 tuh ah yang...mwahh. ailepbiu tooo weh. haaa tol kata mutiara ko yg berjela pjg tuh...hahahaha.

insya'allah honeymoon nnti aku pic sane ea. tp aku namo janji dulu ah. kang takut x jd lak...frust lg korg. dgn aku aku sekali kang frust..huhu

aku rindu giler ngan ko yang uiiiii. tggu aku dh ade BB ea. nnti kte chat sambil berwebcam..haha


aku syg ko yang

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

Nem0 o0h Nem0 said...

babe! miss u a lottt laa!!
bila nak ketemu ni,nk bergosip..hahahah

sweethOneY said...

ayein - kemsalam peluk cium rindu aku kat dioranggg

mr noble - hehe. itu kena tny tuan empunya yang mengepos lah :)

qib - ada jugak camtu.. tp biasalah, dah kawen mesti life lagi banyak spend ngan family kan.. cey, ckp mcm ada pengalaman lak. haha

nano - hehe.. aah yang :D

tilla - mek pun rindu tilla juak.. ingat tak kita pegi picnic pastu ujannn lak. hihi. tilla, mau jumpa lagi la.. xnk dtg KL ke?

fea - aah yang~ best gilak.. lama gila kan sampai seminggu kita duk sana. hehe. thanx banget pd zie yg layan kita :D

abg jejaka - hehe.. :)

zie - aku rinduuuu ko la sayang!!! aku pun syg ko..

su - thanx..

nemo - hehe.. itulah, aku neh klo nak lepak pun weekend boleh lah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...