Monday, July 12, 2010

pesta makanan

sabtu hari tuh boss tanya boleh datang OT tak.. tapi aku yang cengeng ini terasa sangat penat kerana minggu lepas, setiap hari pukul 8 lebih baru balik.. jadi jawapannya tidak lah bos. next time ye :)

so, activiti hari sabtu hari tu pergi dating. hihi. hari-hari pun dating, tak payah tunggu sabtu ahad. tapi kali neh dating beramai-ramai di mana semua orang dah kawen. oi, seronoknya tengok orang dah kawen, nak kawen jugak ;p

boyfriend bawa saya pergi bbq party :)
banyak gila makanan. tapi sebab itu rumah orang, dan aku neh pemalu. takdak amik gambar pun. hahaha. pemalu konon, 3 ketul ayam jugak habis. tak termasuk makanan lain :| ops. gemuk! lepas dah makan baru nak beringat, normal lah tu kan ;p

dari petang sampai ke malam duk lepak-lepak makan je. di samping itu, sebab aku neh tak reti nak tolong apa sangat.. sebab macam semua dah ready je ;p aku telah menjadi baby sitter separuh masa.nama dia fatin umaira. kami dah janji nak pakai yellow sama-sama. hihi. tipu aje. tak cakap pun korang taw saya tipu kan. apa kes berjanji pakai baju sama dengan anak orang ;p

bergerak pulang dari tempat kejadian lebih kurang pukul 10 lebih. bayangkan dari petang sampai ke malam duduk depan makanan je korang. ye, sila percaya hanya duduk saja depan makanan. haha. takde maknanya.

balik tu, kitorang singgah tengok midnite movie. predators. aku neh mana lah suka cerita ganas-ganas, kill kill, die die! neh.. tapi kena lah give and take kan. takkan tiap kali nak paksa boyfriend ikut taste kita aje. kesimpulannya cerita tu kijam dan membuatkan aku termimpi-mimpi. cis.


8 comments:

Mr Noble said...

kawin la. kawin tu best sangat :)
mmm.. sedapnya makanan itu
kalu mimpi jadi hero ok la tu :D

~dARlee zURiS~ said...

cuba sebut 44 kali.nak kawen..nak kawen..44x
esok lusa kawen lah tu
hahaa ;P

predator?waa..i like
aku mmg suka ganas2 nih.
lagi ganas lagi best.hihiii

nanonano said...

jeles kan tgk org kawen?
so?
hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kawen cpt wehh....hihihihii

Nem0 o0h Nem0 said...

nak kawin jugak la tp xde calon..hahahaha

aku plg suka bbq,sedap dpt mkn byk2...hahahah

PinQib said...

aih. klu ada danging ketam tu kn best.. aiyok

Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

The reveal of BVLgarigirl

sweethOneY said...

mr noble - hehe. mmg la. tgu cik abg ajak kawen je neh :P

takdelah, mimpi tengok org kena bunuh2 kill2 die22.... haiyoh! tak suke!

akak zuris - hehe. rasa mcm dah sebut lebih dr 44 kali je kak, idak jugak jadik2 :P

akak, sy kawen kena datang taw! jgn nak boikot pulak sbb wedding akak dulu sy tak pegi :(

sy taw akak suka ganas2 yg lain tuu.. lalalala

nano - haha. so? (pandang iim) hahahahaha

ayein - hehe.. belum sampai seru lg :P

qib - hehe.. daging ketam mana tuuuuu.. yg merah2 atas tu ke? :P

PutRee SeJiNjaNg said...

yunk..kawen cepat...hehheheh...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...