Tuesday, July 6, 2010

masa


wui~ penatnya hari neh. sakit belakang dah macam orang tua je aku neh. ish.

first time kena stay back dekat office sampai dekat pukul 9 malam baru balik. ye, tawlah korang dah biasa stay back. I mana biasa, pukul 6 biasanya dah balik. paling lewat mampu bertahan pun pukul 7 je. lepas tu terus lemau aje. tapi hari neh no choice lor.. nak terpejam-pejam mata tadi. dah tak productive. tapi takpe, bulih claimed OT. hihihi.
*dah lama tak amik gambar syiok sendiri macam neh weh! ;p

last weekend emak, ayah dan adik datang shah alam. walaupun sangat sibuk ke sana sini, tak rest sangat pun. tapi adalah sangat gumbira dan puas hati dapat spent masa dengan family

so, budak-budak U ramai dah balik kampus kan. eh, masa hantar nina balik uitm hari tuh, ada kejadian kelakar taw. tapi tak sampai hati nak gelak ;D teheehehe. gelak dalam blog takpe kan?

macam neh, tengah kitorang sibuk angkat barang nina yang banyak bukan main tu, tiba-tiba nampak kat bilik sebelah bilik dia ada 3-4 orang pakcik tengah try nak kopakkan pintu bilik tu. ingatkan kenapalah. rupanya pintu bilik tu rosak, bebudak tu terkunci dalam bilik.. adoi lah, memang pengalaman first day yang menarik kan.. hehe. paling aku tak tahan tu, kat depan bilik tu ada satu pokok besar. bawah pokok besar tu ada kerusi untuk orang rehat-rehat kan. ada sorang gadis di situ. duduk diam aje di situ. ingatkan kenapa, rupanya itu adik salah sorang bebudak yang terkunci tu. duk menunggu kakak dia dapat keluar dengan jayanya T_T ish, dah la penat-penat angkat barang kan.. sekalik terkunci dalam bilik pulak. nasib baik beramai-ramai. kalau sorang-sorang? hehehe

korang ada pengalaman camtu ke?

seronok pulak aku tengok bebudak balik kolej weh. srious terasa dah tua je T_T hahahaha. padahal baru je grad tahun lepas ;p bukannya lama sangat pun kan..

okay, enough merepek-repek mengenang masa lalu. jom berpijak di bumi yang nyata di mana esok adalah hari kerja. jadi, jom.. tidur :D

8 comments:

Mr Noble said...

mana bleh tdo lagi, jap lagi ada match bola. hahah!

nyna said...

woooo
cite dalam blog
kita gtau kawan kita tu.
hahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

taw xpe..da tua da kite ni...windu zmn blaja...

Bapak said...

masa matrik dulu, roomate Bapak pernah terkunci dalam pasal pintu bilik rosak.

sorang2 pulak tu pasal kami sebilik dua orang je..tengah Bapak & beberapa kekawan berusaha kopakkan pintu, dia leh kuar jalan kat beranda masuk bilik sebelah ikut tingkap..

nasib baik tingkat dua je. pintu akhirnya terkopak & besok kami dapat pintu bilik baru...heheheh

nanonano said...

rindunye nk melalui zaman2 awal pndaftaran, mggu orentasi,
hehe
tp xnak belajar dah, penat otak!
boley? :p

Stilla said...

boleh2 pulak terkunci ekk..hehhehe...

PinQib said...

hehe.. ak penahj sesattt.. -_-"

Jum singgah belog Pink!

Takdir yang mendukacitakan! !

Redbloodsnow said...

hahaha.. cian arr kan. camne entah leh terkunci dorg tuh. nasib baik ramai kan. if ssorg..mahunyer nangis...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...