Thursday, July 22, 2010

is this real ?

wuarghhhhh~ ngantuk gila! *nguap

tapi sempat lagi tu nak update. hihi. baru lepas mandi, tengah siap-siap nak tidur dah pun.

balik kerja tadi, pergi tengok wayang dengan boyfriend saya. INCEPTION. lama kut movie neh. dari 10.15 sampai 12.41 am. macam tak ingat-ingat pulak esok khamis, bukan sabtu

T____________________T

nape esok khamis ha? kalaulah boleh tidur sampai pukul 10.. indahnya duniaaaa

btw, inception. suka walaupun diriku agak terconfuse di hujung cerita. eh, sapa yang dah tengok.. yang last dia dapat jumpa anak dia tu real ke or still in dream? yang dia dengan en saito tu pulak, apa kes ? back to reality or not? sudahnya keluar wayang, aku yang terpenin-penin. hahaha.

dah lah tension pakcik depan tu suka sangat bercerita pada pasangan sebelah dia. dengan tangan-tangan sekali naik. dah la macam tinggi, so aku terpaksa senget-senget sikit kalau tak nampak kepala dia je. dah tu kalau reti duduk diam takpe, kejap-kejap bergerak. yang aku pun kena lah bergerak sama, nak cari angle yang best. cit! nak tengok movie yang paling best memanglah kat cineleisure the curve. seat besar gabak, kepala orang depan pun takdelah kacau.

okay, kalau bab membebel, sila bagi kat aku. aku memang pandai. hihi.goodnitee

6 comments:

Mr Noble said...

haha! kuang asam punya pakcik! patut libas je tangan dia tu :p

~dARlee zURiS~ said...

warghhh....nak tengok wayang!
huhuu..

nanonano said...

amboi sronotnye org tgh brcinte ni eh..
manjang je bercinte dlm wayang,
huhu

Nem0 o0h Nem0 said...

dah tgk dah
superrbbb kan??
aku rasa kan cite ni kan dia mmg dah tersekat dlm mimpi dia sendiri la,

aku pas tgk cite ni pun automatik pening,bkn aku jek yg pening tp kawan2 aku juga..hahahah

...LiNDa... said...

Nite~
huhuhu...

fndrocka said...

lepas tengok inception tu..kau kena pi beli gasing main depn wayg tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...