Wednesday, June 30, 2010

berita terkini

pertama

hai! kot ada yang tertanya-tanya, tak update blog pun budak neh, dah pergi kawad kat PLKN ke T__T

jawapannya, saya masih di sini! haha. ketegaq sungguh aku neh kan.
kalau aku kata takmo tuh, takmo jugak. dasar ketegaq ;p

aku submit surat by hand lagi kat mindef nun. sungguh menunjukkan usaha ke tidak tu? hahaha. akak tu kelakar, aku rasa dia taw.. saje je buat-buat tataw.

"Heran ye, ramai peserta PLKN neh lagi suka kerja kontrak dari permanent"

nak terguling sebentar di tempat kejadian. ;p

sebab kalau permanent, kau takde alasan taknak pergi. WAJIB.

time kaseh kepada seseorang yang sungguh special yang sudi menemani diriku ini semalam :)

keduatadaaaaa!! lihatlah aku yang sungguh jakun neh ;D

tersengih manjang.. dah setahun lebih duk pakai handset basic function je T__T itupun pinjam emak punya. haha.

penutup bulan june yang sungguh perfect. eceyyyyy ;p

11 comments:

nyna said...

laaaa.
saya ingtkan awak sudah pergi berkawad.
saya sungguh kecewa kerana tidak dapat melawat awak di kem plkn.
hahhahaha.

jum gps! ;D

Erina Asmawani said...

awwww..nasib dapat pengeculian. X dapatla nak tgk izza pakai baju biru celoreng2 ni ;p

wewiiiitttt! hp baru.yg penting..merah x lari ;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ko tangguh lg ke..?? nti bile plak die pggil? ke da x pggil2 da..?? agk ketegaq laaa....

vava..hp bawu...bau kedai lorrr..

zati tarhizi said...

ouhhhh. ahha. ingatkan da selamat da pakai baju celoreng2 tu. so tangguhkan lagi ke?

Mr Noble said...

tangguh sampai bile tu? plkn ni tak give up ker?
tepon baru canggih = more blog update?

PinQib said...

www... menakutkan ler.. ada plkn..

plkn mcam yang lepas hbis sekolah tu ke


Jum singgah belog Pink!

Cute tu hodoh!

~dARlee zURiS~ said...

uikss..tak g?
baru ingat nak tengok gambar org tu kawad penuh lumpur ;P

phewittt..
hp baru.

nanonano said...

aik?
so nanti dpt offer lg la..??
smpai ke tua la buat penangguan tu
:p

Redbloodsnow said...

WAKAKAKA..KO NIH YANG. KLO A TETAP A KAN..HAHAHA. ALAA...MELEPAS LER AKU NK TGK KO PAKAI BJU BIRU BELANG² EA..HIKKSS

lily lotus said...

great! hehe..akhirnya yer

Stilla said...

fuh nasib baik dapat pengecualian..kalau tak gerenti kena pegi gak plkn tu kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...