Saturday, June 12, 2010

beautiful life

selamat tengah malam semua! owh, tengah demam boys over flowers la. yelah, orang lain berkurun dah tengok. dah basi dah pun. aku baru nak demam. haha. lambat ;p tapi baru sampai episod 7 dah boring lah.. ada cadangan citer korea yang best-best tak? movie lah, series neh aku malas sket, buat den tak cukup tidur je. hahaha

so, nothing's up here. cuma rasa lama tak tulis kat sini. satu lagi, selamat pengantin baru untuk sapa-sapa yang baru kenduri cuti sekolah neh!

aku kan, dah lama teringin nak rasa ferrero rondnoir. mak oi nama, takde yang terbelit lidah lagi ke. hahaha. ala, yang dark chocolate tu kan. adik-adik duk kata sedap. aku neh memang, pantang orang kata sedap, mula la nak jugak rasa ;p
someone gave it to me :) ini saya jumpa dekat compartment tepi pintu kereta. hihi.

dah taw taktik dia, lepas neh masuk je kereta check dulu la dalam dashboard ataupun compartment yang kat pintu tu. hihi. selalu ada orang sorokkan chocolate ataupun kad, lepas tu pura-pura suruh saya carik barang kat situ

walaupun lately neh banyak jugak benda yang tahpapemengarutaje jadi, I still can find reasons to smile ;) I hope you guys doing great too!

okay, i need to catch my beautiful sleep. nite-nite sweeties :)

12 comments:

pwincess AJA said...

aja pom bawu demam BOF.
umi aja lagi demam.hahaha

::DaK KeCiK:: said...

Mulatnyer mata dia..huhuhu

kain_sari said...

ok tak rse die..;p
wahh..nak jugak..hehe..;p

nanonano said...

alahai romentiknye org itu..
ehh sape??

Stilla said...

boring ke cite korea tu yunk??? tilla dah berape kali khatam dah nengok cita tu..huhuhu...my fav cita korea tu..=)

Erina Asmawani said...

comel ;))

Zumie said...

waaa co co romantik la itu olang hehe

lily lotus said...

cute jer bagi surprise gitu :)...tapi jgn sampai lama sgt tak perasan..bersemut nanti

PinQib said...

bestnye ada orang bg cokelat...
heheheh

p/s" boys over flower jepun ke korea

nanie said...

bestnye dpt surprise mcm tu..=)

peaNut said...

bestnyerrr..romantik tu sis!!i like~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sedap x beb..?? dark choc x pahit ke..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...