Tuesday, June 8, 2010

perkara-perkara

perkara pertama.
I miss my boyfriend.
kedua.
I miss all my friends. true and real friends. yang mungkin sebelum neh aku terlepas pandang ataupun tiba-tiba macam neglected ke. kakyong n zatil, thanx for being my very best friends all this while, sudi mendengar aku menangis pulak tu. hihi tak malu.

dan makcik neh sangat aku rinduk!Oh! sangat rindu. yang, habis aku view selai-selai gambar kita dulu. always love you.

ketiga.
I miss my family. eh, macam mana boleh letak yang ketiga neh?
bukan.. bukan, bukan ikut turutan lah. minggu lepas adalah tidak sunyi. ada mirah temankan, lepas mirah balik.. kak ngah pulak datang. and now mereka dah balik rumah :( saya sunyi!adik-adik saya adalah kawan yang terbaik sekali di dunia neh!

okay, sebut adik-adik tak mencukupi rupanya ;p. time kaseh pada ngah, nina dan mirah yang menceriakan hari-hari aku yang agak mencabar kebelakangan neh :')

keempat.

today, i received a very unexpected text (yesterday also got unexpexted text, haih. Lets not talk about it). okay, again, today i received a very unexpected text from my ex who have been married recently. apehal bang? lu tak bahagia ngan bini lu ka?

he said that 2 nights in a row dreaming about me, like I have some problems. So, he being the concern one, asked me is everything okay. sorry for him, i just can't / don't know how to treat him nicely after everything that he put me through. next time, never ever care about me because you are NOT the one who supposed too. just mind your own business. and just leave me alone, could you please :) elok I duduk diam-diam tak kacau orang, u brings back all the hurt. so just stay away from me and my life.

**************************************

Kadang-kadang kita terlalu pentingkan benda yang lain, sampai terlupa apa yang kita dah ada kan. Jadi para pembaca, hargailah benda / kawan / family / kekasih yang sentiasa ada dengan anda! and don't get too attached with something sebab bila something unexpected happened, maybe it won't be too hard. I have learned my lessons, very well I think for this time :')

12 comments:

nyna said...

mana nama aku???????
tibe2 aku nak mengs.
plis2 sepak aku.
T_T

Zumie said...

oh saiyang...saya disini sangat touching lah.sengaje ek wat saya toching mcam ni?

me too,always love u...



hukhuk...sedeh:(

nanonano said...

yang..ridnu nk chat ngn mu cam dlu lg..
tp ym sni cam xberkebolehan utk berbuat begitu rupe..
haishh..mu lak bz xcm dlu..
ehh aku pun same..hehe..

ehh jap2, bley aku teka x,
ex mu tu yg dlu2 tu ehh..
err aku kenal sorg tu je..ke yg lain?
owhh da kawen ye..
awat nk igau org lain lak??
haishh..

Redbloodsnow said...

uiissshh...adakah ex ko yg dh recently married tuh yg aku kenal tuh ek yang ek ek. psstt,...aku ko x rindu ker :( hikss

zuana's dear diary said...

hye kamu =p

sweethOneY said...

nina - gediknya awk. haha. pang! awk kan sentiasa di hati. hihi.

zue - hihi, sila touching. klo tak touching tu, hati batu ;p bluwek.

nano - hee. i pun rindu mu la sayam! mu online siang, haku online malam. gane nak jumpa nya :( aah la yang, itu budak la. meroyan. 2 hari strettt pulak tu. lawak

zie - yang, ko lagik lah aku rindu.. takde masa langsung nak berbual catch up cite ngan ko neh :(

zuana - hye jugak! :)

::DaK KeCiK:: said...

Kenangan dulu2 mmg best kang bila d kenang..Tapi kita dah semakin dewasa byk perkara n benda yg kita hendak kejar hingga kan kita dah jauh tinggalkan kenangan lama kita tu..:(
Takper2 leh ulangi balik kenangan tu..

Cik Rara said...

rindu jgk sama rakan2.. :)

roxy exchange said...

cayunk..miss kat izza gaks..hurm..ur ex tu..fea kenal x?? jeng jeng jengggg!! yg bawak honda tu ke?

lily lotus said...

aduhai adik akak sorang ni. tapi sesekali feeling camni..seronok gak kot :D

PinQib said...

hehe.. xleh nak rindu boyfie. sbb xda.. ilek

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ishh..apekah lelaki itu mahu kan..da kawen g layan bini lorrr...adoi laa...takotttt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...