Sunday, May 16, 2010


Yuhuu~ I'm back! :)

Lama betul tak berblogging. Lama betul tak main facebook. Lama betul tak berym. On laptop pun untuk check emails, lepas tu layan movies. Haha. Hidupku makin pudar ;p

And, btw.. I seriously don't give it a damn :) Oh, sudah lama tak bukak akaun blog neh, baru aku terperasan ada satu komen yang.. how to say it? Lain dari yang lain kut? Say something about me not appreciate my boyfriend. I strongly suggested you stranger just stay away from this personal issue okay?

Aku menulis sebab aku suka. Untuk memori aku sendiri. Bukan nak kejar duit nuffnang yang entah berapa sen saje tu. Bukan jugak nak kejar readers yang berapa kerat aje tu. So, it's your choice to read. And my choice what to write. Okay, leave that issue alone.

I'm at home now. Rasa macam dah lama tak balik kampung. Last balik chinese new year itu hari. It's good to be home. Walaupun panasnya duk rumah neh! Ahahaha. Apsal utara panas sangat hah? Sekali mau 3-4 kali mandi okay. Panas tak ingat. Jumaat hari tu cuti, seronoknya dapat cuti walaupun sehari. Dan walaupun Khamis hari tu bos aku tak bagi aku balik awal. Kena siapkan kerja jugak. Dan sesungguhnya aku tersangat bosan dengan tempat kerja sekarang. Have no pleasure anymore there :(

Takpelah, lets just hope this coming week, everything will be better than before.. And guys, selamat berhujung minggu.. Bye~ Bye~

9 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wcome back....sorgaa dpt balek kg...owhh..mmg panas seyhh skg ni..

Shafie said...

hi izza...hee
shaf pon lama tak singgah ni..uhu..
skg mmg ramai kata musim panas kn.
nway slm kunjungn hjg minggu.. :)

chik star said...

haa tula
panas kt kt perak ni...

Redbloodsnow said...

haa tuh ler kan yang. sume lame betol kan. aku lak lameeeeee btol x dgr khaba ko :( sobsobsob. harap² aku sentiasa di ingatan ko....mwahhhh

nanonano said...

panas yer kat perak?
ktn mendung,
meh la cuti2 sni lak..huhu

lily lotus said...

lamanya tak update..jgnlah tension2 kat ofis kay

Zumie said...

mish uuu budak

kain_sari said...

selamat berhari minggu..;p

PinQib said...

dont care what other pepel think about u.. keep on living!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...