Sunday, May 30, 2010

hujung minggu ♥

Hi :)

Selamat hari ahad. Saya menghabiskan hujung minggu neh di Kuala Kangsar, home sweet home

Seronok kan jumaat cuti. Boleh rasa macam hujung minggu lama sikit dan hari bekerja kurang sket. hihi. Balik kampung kali neh dapat jumpa si kecik neh ha..rindu okeh pada budak kecik neh. berapa bulan tak jumpa. neh adik sedara saya, amna nama dia. dah besar pun.

semalam merupakan sisters day out. hihi. meriah 5 orang adik beradik perempuan keluar shopping baju raya isi perut dekat sushi king. ikut kehendak perut dia.saya dan adik liya. dah besar jugak adik neh, darjah 4. haih, dulu kecik-kecik tak boleh join kakak-kakak berjalan. sekarang dah besar, macam kesian pulak kalau tinggal dia ;p

semalam kitorang shopping baju raya kat ria moda ipoh. cawangan jakel. akak zuris, semalam nak tengok baby akak, tapi dah petang.. lepas tu hujannya lagi. lain kali la kita date ye kysh


3 comments:

Cik Buya said...

hihi.. syok la berjalan adik beradik. kak, pose dah ganti da? kekeke :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..da sopim bj raye..beshnyerr..aku x sopim ape pon..

Zumie said...

hehe...baru ade pic2 ko yang agaga..wendu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...