Wednesday, June 2, 2010

41

hari tu saya ambil exam "peperiksaan khas memasuki perkhidmatan awam gred 41"
malas sangat nak pergi. langsung tak prepare apa-apa. sampai barang-barang yang dia suruh bawak time exam pun saya tataw.

semalam result dah keluar.

*kalau nak taw apa, sila klik*

tak sangka langsung. alhamdulillah.

mana taknya, tanya soalan piala dunia kat mana pun aku failed. hahahaha. ngek tak ngeknya. tapi sekarang aku dah taw dah. tak payah la semua nak leave komen "piala dunia kat afrika selatan la, takkan tak taw kot" (ceh, sekarang dah taw, over lak.hihi)

lepas neh apa pulak step dia heh? sapa ada pengalaman marilah share dengan saya! hihi

12 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

congrats2..wahh..keje kastam tuh nti....

Bapak said...

tahniah!

nanonano said...

wow !
kastam tuh !
gud luck ! heheh

Erina Asmawani said...

wahh..congratz izza ;)
pasnih tak silap de interview..
all the best! ;)

Zumie said...

yooo..best2...gudluck cayam..

PinQib said...

congratzzz madu!@@

ieyka02 said...

congratz yeahh...best nyer..

lily lotus said...

memang rezeki tu :)..goodluck for the next step kay

atty's said...

tahniah iza..

jane said...

waaaa...cngratz~!!!

~dARlee zURiS~ said...

tak dpt g exam tu sbb baru seminggu berpantang time tu.melepas.huhuu...

sweethOneY said...

ayein - lum tentu. hihi

bapak - trimas!

nano - time kaseh yang!

erina - maybelah kot, tapi skrg neh dia xde ckp apa2 lg pun. hihi

zue - klo aku best, ko lagi best!

pinqib - thank you pinqib!

ieyka - byk step lagi yang pasni :)

kak lily - thank you kak!

kak aty- thank kak!

jane - thank you jane!

kak zuris - hehe. orang ada baby kena la jaga baby dulu ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...