Monday, April 19, 2010

yati percik


Lovely sunday :) isn't it?

mood pun sangat baik. kekasih janji nak datang pukul 11 pagi. saya pun dengan gagah dan gigih memaksa diri bangun pukul 10. sekali kekasih lajak tidur sampai pukul 12. pitammmmm. sebab beliau kata selalunya time tu baru saya bangun. hahaha. takpelah, kesalahan dimaafkan tanpa ragu lagi :) eh, terkantoikan kekasih sendiri bangun lambat pulak ;p

untuk hari ahad yang indah neh (hahaha), kekasih tanya nak lunch kat mana.. saya tanya, kat bangi boleh tak? kekasih kata okay. sebenarnya saya teringin nak makan nasi ulam dekat yati percik tu :) ayein, ko punya angkara lah neh ;p
nyum nyum. sedap.

tapi servis lembap. betul kata ko ayein, nasib baik aku dah ready mental neh walaupunnnnn sebenarnya lupa. dah tunggu lama kat sana order tak sampai-sampai lagi baru teringat kata-kata amaran ko itu. ahahaha. tapi nasib la sedap, cuma nasihat aku.. kalau korang tengah lapar menggigil nak makan, tidak digalakkan ke sini. aku takot karang tak dapat makan nasi ulam, pekerja kat situ korang kerjakan ;p

info : yati percik dekat area depan san fransisco, ada new shoplot di situ. bukan ada nasi ulam je, macam-macam ado. boleh pergi cuba tapi ingat pesanan aku itu. hahaha
sedap kan sayang? kusyuk makan tak sedar I amik gambar taw ;p pipi kembung, rasa nak cubit aje. kikikiki ;p

okaylah, sekarang tuan punya blog pulak jadi lapar menggigil. tak jadi nak teruskan menaip. nak cari makan sikit, lepas tu nak tidur. esok-esok baru kita insaf sebab makan tengah malam, lepas tu terus tidur T_T

4 comments:

nyna said...

baju abg iim witwit lah.
haha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahahaha....sedap pnyer pasal..lembap pon x pe..tp tu r..jgn pegi klo tgh btl2 lapar...

dtg bangi x mo jmpe aku pon..kad ble mau bg..?? jom jmpe..

lily lotus said...

nak geram jugak kat pipi bumbum sayang awak tu leh :P

atty's said...

ari-ari lalu ..tapi lom ade kesempatan nak terai ..lagi ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...