Sunday, April 18, 2010

random

Helo, helo heloooooooo :)

Buat apa hari neh korang? Aku tengah kepenatan neh, dari pagi ke malam kat luar aje. tapi itu nak cerita nanti, sekarang nak update benda lain dulu sebelum aku lupa. ihihi

okay, hari rabu hari tu.. balik kerja pegi dating. Ha, jangan nak tanya pulak dating ngan sapa.. mestilah dengan en boyfriend ;p hihi (padahal takde sapa pun tanya.kui3). sebabnya beliau yang berbaik hati tu nak ajar saya jalan jalan kat KL neh, nak pergi buat keja kat KL tapi buta jalan kekdahnya. untuk itu, thanx syg ♥

tapi itu bukan cerita utamanya lagi. tehehe. panjang beno bebelit-belit eh entry neh. masa nak balik tu, lalu satu jalan.. encik bf suruh tengok bangunan tepi jalan tinggi kaler coklat. aku pun tengok lah, dia suruh baca bangunan apa. aku pun baca lah. rupa-rupanya Times Square lah korang! apa lah bangunan Times Square yang sikit punya besar tu pun aku tak boleh nak cam. terus encik bf ajak ukur Times Square tu besar mana. (dalam bahasa lainnya, jalan-jalan la korang. jangan blur sgt ;p)

jalan punya jalan dalam tu, tiba-tiba..

nampak sesuatu.

kat depan 7E, ground floor.



adoi, neh yang den lomah lutut neh.

lomah lutut tapi suka. kikikiki. ADA SALE LA KORANG!

Laaaaa, dari tadi citer panjang-panjang nak citer kat korang yang kat Times Square tu ada sales je rupanya? Hahaha, iyolah. katanya sharing is caring kan ;)

SUB buat anniversary sale kat area situ. not sure whether dekat Times Square aje ke ataupun memang semua SUB buat. juling bijik mata weh, semua 50-70% punya discount. rasa nak beli berhelai-helai sebab dah lama tak shopping, tapi yang betul-betul berkenannya cuma 2 helai je :) dua helai baju SUB only cost me about RM 52..lately neh, suka pulak white blouse ♥

oh ye! sapa yang rasa nak jenguk-jenguk ke sana, for your information.. sales adalah sehingga 20 april. happy shopping you all!ini first attempt memakai pashmina yang jenis lubang-lubang tu @ RM 15. entah elok entahkan tidak. hentam je pakai. dah namanya pun try kan. biasa jugak nampak kat online shop pashmina jenis neh tapi tak sure lah harga dia berapa. nice jugak lah, tapi lubang-lubang dia tu buat aku tension. suka tersangkut sana sini. hahaha.

p/s minggu neh adalah minggu gembira untuk ramai orang I guess. ada yang pergi jumpa bakal mak mertua (eh!), ada yang pergi tusyen (aha, gembira kah ini), ada yang sibuk telefon kakak pukul 12.08 malam nak bagitaw esok nak balik kampung, lepas tu cakap aku tipu nak tidur, padahal FB on. hahaha. nak tidur dah la neh cik nyna dengan kak ngah.. mamai-mamai sudah..

tata, goodnite. sweet dreams :)

5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...ahad apak aku ajk g TS..tp x ikot..klo x ley sopim...mmg tgh nk carik baju tuk photoshoot...hihihii

*Dak kecikkk* said...

Oh,i love shopping..
psssstt,cantik iza pakai tudung tu..ceria je wane dia.

~♥ iella ♥~ said...

selamat ber"dating" bersama insan tersayang..hehe....

Redbloodsnow said...

lawa ah white blouse ko tuh yang. psstt...putih kan suci..harus ko suka :D

zati tarhizi said...

gembira gila dengan tusyen tu. hahaha. org jumpe bakal mak mertua tu lagi laaa best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...