Tuesday, April 20, 2010

when in rome

abg, nak tengok cerita apa neh?

kita tengok 'kick ass' ek..

when in rome tu macam best jek.

diam kejap.

okay2, ikut abg lah. :)

see, I'm a good girlfriend now. tadek dah aku nak marah-marah. keadaan telah berlanjutan selama 3 hari. hahahha. pencapaian hebat lah tuh. cis ;p

btw, nak tengok 'kick ass' pukul 3.30.. tajuk kemain best ek, 18PL, bebudak kecik takleh tengok. kih3.. time nak beli ticket tu memang dah 3.30 pun. so, sementara kekasih beli ticket, saya berbaik hati pergi beli mineral. lepas tu get ready nak masuk hall lah kan. sekali kekasih kata, jom jalan-jalan dulu. movie pukul 4.15.

saya tak puas hati. kenapa 4.15? kenapa tak amik je sekarang? kekasih kata yang pukul 3.30 tu duk seat depan, kang sakit leher plak. okay, point accepted :D

so, masa kat dalam hall tu.. layan la semua iklan-iklan dia dulu kan. sekali saya nampak iklan when in rome. saya pun bagitaw lah dia, abg.. tengok tu! iklan when in rome!!

okay fine. neh dah bukan macam iklan. saya duk tertanya-tanya bila dia nak tukar pakai uniform tu. kan dalam kick ass tu ada baju yang pelik-pelik tu kan. haha. tiba-tiba kekasih bagi saya ticket wayang, dia suruh simpan.

saya masih pelik dengan cerita tu. asyik-asyik pasal rome. kejap-kejap rome. dah setengah jam neh, tiba-tiba saya macam baru tersedar!

kelam-kelibut geledah handbag cari ticket wayang. tersuluh-suluh aku dalam gelap tu. tengok-tengok tajuk movie tu.. WHEN IN ROME ye rakan-rakan. apakah blur sangat aku neh dah tengok setengah jam tapi masih tataw tengok citer apa. pandai bf saya neh buat surprise. kikikiki. tergelak bila teringat naivenya saya lurusss jek..nakal neh. main-mainkan orang ye!when in rome best. cerita yang ringan, takde nak serabut kepala nak fikir-fikir kan. ada satu part dalam lif yang lawak gila, aku gelak sampai keluar air mata. hahahaha. you guys should watch this movie, okay :)

4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

da lamerr aku x tgk muvee wehh..sangap!!

Erina Asmawani said...

alahai.swetnya mr bf dia..hehe..ena lameeeee gla kot x tgk wyg..last tgk avatar dulu. Sgt lame kan..skrg layan donlod muvi je.Nanti nak donlod la cite ni.Hehe

PinQib said...

Ok. i will watch it ;)

kain_sari said...

best ker kak??
nanti nak tgk gak lah..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...