Saturday, April 17, 2010

my perfect dinner

Hi!

Malam neh saya home alone :(

Ajak incik boyfriend temankan dinnner, tapi beliau ada family BBQ la pulak.. so, okay.. I don't mind, lagi pun esok nak jumpa :)

but then maghrib tadi, beliau msg ajak dinner sama. tak sampai hati dengar suara saya yang sedih aje kena dinner sorang la tu. that's why I love you syg.. but I played a good girlfriend then, bagitaw tak payah datang, I'm fine :) hehe, tapi ada tersalah cakap sikit lepas tu.. mulut aku neh pun boleh tahan jahatnya jugak, biasa dia tu! cili mulut kang baru taw.. sorry ye syg, I really don't mean it..

so, malam neh dinner saya..snack plate!

lama gila tak makan ayam kfc, asik ke mcd saje kan.. tiba-tiba dari semalam duk merindu nak rasa ayam kfc pulak ;p sedapppppppp :D

okay, pewot kenyang, suka hati. hihi

6 comments:

*Dak kecikkk* said...

Oh,tekak saya pow dah lama tak makan kepchi ni..
Terliur weh...

Zack ~ 'A said...

ohhh kehepsi!!! i <3 it to the maxxxxxxx!!! :D

PinQib said...

br makan kehepsi semalam

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nk jgak kepci....beb..jom jmpe...

~♥ iella ♥~ said...

makanan kegemaranku.....

Redbloodsnow said...

alahaiiii....ngidam sudah aku yang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...