Thursday, April 15, 2010

oh, HAPPY!

hihi, lamanya tinggalkan blog neh kesepian. nak update entah bila punya cerita entah neh. 2 minggu sudah kot ;p oh, nampak sangat aku bukan pemegang title blogger tegar. aku ala ala je, rasa nak update, ada lah korang tengok new entry. rasa macam malas, lantak situ berminggu minggu macam tu aje la ;p

nak story pasal mandi air terjun itu hari. syok gila I tell you! sampai rasa taknak balik dibuatnya tapi kena balik jugak sebab adik aku, si mirah tu nak balik hostel dia petang tu.

owh, kisah pergi berendam neh motifnya menunjukkan aku neh seorang akak yang terbukti penyayang. bawak adik adik pergi jalan jalan. hahaha. baik tak aku? neh klo budak budak tu kata tak baik lagi, memang kacang lupakan kulit sungguh la jawabnya ;psungai tekala yang sungguh nyaman! dapat port baaaaaeekkkkkkkk punya pulak tu :D

eh, aku semangat taw nak pergi picnic kali neh. janji dengan cik abg pukul 9 pg nak gerak, sekali koooo pukul 9 pg baru aku bangun tidur -_-"

berpeluh peluh kejap di situ sebab aku dah janji nak prepare makanan. nasib baik semuanya dah ready malam tu, pagi tinggal nak goreng aje. dah macam rajin sangat pulak aku nak menjayakan perkelahan pada hari tu. hahahha. anw, thank you so much en abg sebab awak baik sangat, love you!

eh.. eh! entry belum habis lagi la.. apa ingat cakap i love you tu tandanya entry dah habis ke? belum, belum.. ;pkuatnya air dia, macam nak tertanggal seluar aku bila duduk kat bawah dia. hahahahhah. eh, musim panas seronok wehhh berendam kat tempat tempat macam neh ^_^rugi kak ngah tak dapat join hari tu sebab beliau busy. takpe ngah, next time kita pergi lagi.. okay? pastu kita berendam sampai tangan kecut! yeay :D

oh, HAPPY! :)

10 comments:

nyna said...

best kan!
nnti b4 aku balik kg kita g lagi tau kakak baik punyaaaaaaa.
huhu

Erina Asmawani said...

wuishhh..best gila! port baikkk punya..terasa nk gi mandi sungai jugak! huhu

Zack ~ 'A said...

lama seyhhhh tak mandi sungai..
dan lama juga tak berbual dengan kamu cik suwittthani.. heheheh :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghh...lame aku x bpicnic....

~♥ iella ♥~ said...

bestnya...nyamanya...syoknya...

lily lotus said...

lamanya tak berendam dlm air terjun. rendam2 pun careful yer dik. hehe

sekamar rindu said...

salam...ukhwah,


pemandangan yg cantik..lama tak mandi jeram ni..

mohon izin follow ur blog

PinQib said...

SEDAPNYE AYAQ SEJUK TAIM PANASS NI

sweethOneY said...

nyna - aah yelah. meh la dtg sni.. :P

ena - taw xpe.. port best punyaaaa.. syok yang panas2 berendam kan. tp lately neh asik ujan lak, takot jdnya klo nk mandi sungai pun

zai - aah ye lah, org busy study katakan :P kikiki. gudlak final yang!

ayein - ko zaman2 u dulu dah puas picnic kan :P

eilla - aah, nyaman tokkk :D

kak lily - tu la kak, risau gak.. tp tgk langit cerah aja :) klo suh g skrg mmg takot. dok ujan

sekamar rindu - hai.. salam.. thanx datang blog neh :D

pinqib - kan.. sbb panas tu yg dok berendam tu

Redbloodsnow said...

whoaaa..jelessss. lame aku x mandik terjun yang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...