Saturday, April 17, 2010

happy weekend

Hi! Happy weekends you all :)

Walaupun hari neh hari minggu, macam tak percaya memecahkan rekod sendiri.. bangun sangat awal, pukul 8.20 pagi. Okay, fine! gelak la.. 8.20 pagi tu dikira awal taw bagi aku ;p

Minggu neh penat betul, banyaknya kerja kat office tu. khamis dengan jumaat hari tu, ada kerja kat area KLCC. balik kerja pukul 5, sampai rumah dekat pukul 6.30. merasa kejap pengalaman orang balik kerja jalan jammed ;pNa, first time pakai kain yang mu bagi hari tu.. lama gila mu dah bagi, baru hari tu sempat hantar pegi tailor. thanx yang! I likeee it ^_^

eh, lupa plak.. tak wish lagi untuk dua orang akak yang disayangi neh untuk their newborn baby.. congrats Na dengan Akak Zuris!! nanti I free, I datang melawat baby ek :)baby Kysh yang asik tidur aje ;p
baby zarif.. dah pandai buat muka anak mu neh na oi! geram aku

9 comments:

PinQib said...

COMEYNTE VEVY MACAM TU.. X SABAR NAK ADA ANAK,. I GUESS,, WEEEE

*Dak kecikkk* said...

Comelnya baby..
yang,cantik lens brand apa yerk?

zati tarhizi said...

dan pagi pagi gak dah kejutkan sy dengan msj. time kasih! hahaha :)

joegrimjow said...

tengok camtu
sape tak geram!!!

sweethOneY said...

pinqib - hehe. sapa yg x sabar neh? :P

linda - tenkiuu.. brand geo lens. nak order meh? :P

zaty - hahaha. biasalah, dah rindu mana boleh tahan2

joe - haha. taw takpe

*Dak kecikkk* said...

Nak tye ckit lagi,he3 banyaknye budak ni nak tye kan..(arap tahan ngan karenah sy)

1) Lens brand geo lens tuh ok tak?contohnya lens dia soft cam lens brand freshlook tak?

2) Coz inda dah cuba beli lens jenama korean tp lens dia sedikit keras so tak selesa sgt utk di pakai..2 yg serik nak beli lg tuh..igt nak cbe yg Geo lens ni..kne tye org yg dah mencuba dulu bawu blh beli..


Thank kerana melayan..
:)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nak baby jgak.....!!

sweethOneY said...

inda - inda, geo lens neh korea punya jugak.. so far pakai comfy la.. cuma kadang2 tu bila dh petang tu dh lama sgt pakai mata mmg kering la.. kerasss nk kuarkan dia.. kikiki.. tapi, org pakai eye mo jugak untuk x nk bg mata kering sgt..

nak kata soft mcm fresh look tu tataw la.. dh lama try fresh look tu, 2 thn lepas kot. haha. tak igt dah.. tp so far neh comfy la.. neh kali kedua beli geo lens neh...

ayein - tak lama lagi ko leh dapat baby jugakkk :P

Redbloodsnow said...

untung ko dpt pi jengah². aku lak...agaknya dh beso anak zuris baru aku leh jumpe kot. itu pun kottt...sobsobsob. sedih :P

comey ah bby dorg. jelessss :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...