Sunday, April 4, 2010

craaaazeeyy!

wah! ada update lagi lah. ada kemajuan sikit nampaknya. lepas lebih kurang dua minggu dia tak update, satu hari neh dapat dua entry pulak ;p

ada satu hari itu, saya telah mencabar keberanian diri sendiri. fear factor ; Izza's version. hahahahahahaha. janganlah gelak korang!!!

aku tahulah, aku penakut. aku tak gayat, tapi aku tak suka. tetap tidak suka. tidak pernah rasa terhibur malah rasa terseksa dengan permainan ini. tapi tak tahu lah kenapa hari itu macam hilang akal kejap cuba juga. first and might be another time. ada jodoh kita jumpa lagi wahai flying coaster. ahahaha.

semua sebab en boyfriend. tapi tak tipu, macam nak terkencing aje aku. pejam mata senyap senyap je, pastu buat buat tidur. alih alih, eh, dah habis! yeay! hahahahaha. haha. tipu terang terangan pulak. kau gila boleh tertidur atas permainan menakotkan itu?tapi aku rasa siapa pergi Genting tapi tak cuba game neh, rugi taw :)

9 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

superb..aku sokak gilerr flying coaster ni..

Erina Asmawani said...

wehuuuuuuuuuu! naik ni mmg syok! congratz yunk coz berjaya nek ;p

Mak Su said...

aiyo, terbang jantung....huhuhuu

atty's said...

dulu kalo muda2..rajin main apa game..pun ..lor ni ..taknak dah ...tatut..

~♥ iella ♥~ said...

tak mungkin..tak mungkin...gayat....haaaaaaaah

lily lotus said...

uish. tak dapeklah nak naik menda ni. kejang akak kat atas tu

CikPuanMiera said...

ni kalo org ssh nak branak elok la naik.. wahahaha

PinQib said...

PERG.. BERMIMPI NAK NAIK COASTER.. HEHEHE// WALLAH

Quzie Fathihah said...

xpnh try men flying coaster ni...takut!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...