Tuesday, March 2, 2010

senyum :)

hati manyak senang, gaji dah masuk. hahaha. cuba kalau gaji tak masuk lagi, sumpah moncong je sampai tengah malam neh, taknak cakap dengan sapa sapa. hiks.

hati pun manyak senang dah setelkan semua bil telefon, broadband, duit umah, duit utang adik. hahaha. apa neh, memalukan utang ngan adik ;p semuanya sekarang di hujung jari kan. dok golek golek kat atas katil je dah setel bil. makin pemalas lah aku jawabnya. takpe, itu kan kemudahan kan kawan kawan :D

tapi yang membuatkan hati aku sakit neh, time nak bayar bil broadband neh. line lembap cam kura kura. sumpah lembap nak mampos nak loading page pun. asyik asyik server not found. lempang nak? kot wifi free macam kat UKM dulu yerlah.. kot lembap pun aku tak boleh nak mokak mokak, dah benda free kan.. ini aku bayar.. tsk. celcom, plis. kasihanilah customer anda.

ke connection aku je yang buat hal? korang punya okay tak??? tujuan bertanya hanya kepada pengguna celcom broadband :P tQ~ hik

other than that, apa lagi aku nak membebel ye. oh ye! minggu depan ada hot balloons kat putrajaya kan?? jom jom jom pegi ramai ramai :D

tata you all. gdnite.

6 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sbb x byr bil kot line slow...eja dlu cmtu lerr keadaan nyerr..either x byr bil o download tlalu byk..

SwEetForEst said...

hehe..mmg snang kn..hmmm...kekadang mmg line kaco skit..tp kalu pakai maxis broadband lagi hancus..

Redbloodsnow said...

hahaha...gaji dh masok ea. syorga je kan bile gaji masok. bad mood pun leh jd happy mood teros..harkss

lily lotus said...

ohh minggu depan ke hot balloon tu..nak pergi jugak!

~dARlee zURiS~ said...

dapat gaji senang hati ek?
maxis broadband pun same je.lembs nak mampus!

MiSZuE said...

SO BELANJA LA SAYEP HAUHAUHAU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...