Sunday, February 28, 2010

bf saya baik hati ;p

hai! lama tak jumpa :)

weekend neh keseorangan kat rumah. housemate semua pakat balik. minggu neh ada perubahan sikit dalam hidup. Ain dah pindah tempat kerja, Meen pulak dah pindah rumah. jadi minggu depan adalah kena berkenalan dengan housemate dan juga officemate baru. alahai, baru nak mesra dengan orang.. dah kena sesuaikan diri balik dengan orang baru :')

disebabkan duduk sorang-sorang, pukul 4 petang baru reti nak keluar cari makan. bosan okey duduk rumah sorang, tiba-tiba aku jadi perajin. cuci toilet, bathroom, sental sana sini, siap cuci peti ais lagi. kagum tak? ;;p calon menantu terbaik neh, hiks.

baru je start enjin kereta nak cari makan, dapat text dari kekasih ;(sila abaikan phone aku yang bergaris tak serupa phone orang tu ;p)

wah, macam orang mengantuk disorongkan bantal la kan. hihi. tapi, sebab dah lapar sangat, aku keluar jugak cari makan. itu makanan yang kekasih bagi buat dinner. suka sangat first time bf hantar makanan. hahahaha. tapi yang memalukan aku, ma beliau pulak yang tolong pack bekal tu untuk aku. haiyoh, malu la sayang.. biasanya gf yang hantar makanan untuk bf. ini terbalik pulak.. happy sampai ke bulan duk senyum je. hihiTQ sayang, love you :)

9 comments:

isha said...

romantik gile

zati tarhizi said...

soto tu nmpk sedap. ahh tibe tibe rase lapar. ahhaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

so suweet...smbl kicap nmpk mantepp...

~dARlee zURiS~ said...

saya rasa awak dah kecut lah ;p
amboii...syg nye iim kat gf die nie ek

*Dak kecikkk* said...

alololo,comelnya..:)

CikPuanMiera said...

aloh..
tomey2 nye

Redbloodsnow said...

iim mmggggggggg sgt baik taw. knew it from the start dear..hiksss. psssttt, if tunang nnti jgn lupe gtaw aku taw dear.

nnti leh save sedulang utk aku taw. awal aku CHOP nih :D

roxy exchange said...

soto yg menyelerakan..nyum2..nak ckit..hihihi..

MiSZuE said...

WAU2 DAP NYEH...DEN LAPO YANG...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...