Thursday, March 4, 2010

i'm loving it

hai!

balik dari office semalam, tengok kereta mr boyfriend kat tempat biasa aku park kereta aku :)
mati enjin kereta, lompat masuk kereta incik boyfriend. hik. nak pergi beli barang sket, lepas tu nak dinner sama.. tengah tengah berbual tu.. tiba tiba..

dia : yang, tolong amik kad kahwin azhar dalam dashboard tu jap
saya : dia kahwin sabtu neh kan?
dia : aah..

saya pun bukaklah dashboard kereta dia sambil tangan pegang gula gula mentos.

bukak je, ternganga mulut. terjerit sekejap di tempat kejadian. sambil pukul pukul bahu dia, auw auwww.. hahahaha. gula gula mentos pun siap terlepas dari tangan. sebab apa? sebab nampak satu objek merah menyala dalam dashboard tu :)thank you syg. i love surprise :)

p/s double happiness sebab dah dapat anak sedara hari neh. nano junior dah keluar. happy gila!!

7 comments:

wanieybintang said...

makhluk merah di atas adalah sangat sebijik dgn apa yg sy hampir2 beli tempoh hari.
hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

merahhh mak ngah....pndai iim surprise k...

cOngratz na for newborn!!

*Dak kecikkk* said...

i lovin it red...
cantik beg tu.
i love suprise 2..he3



dgn2 saya pun rasa nak menjerit ni..hahahaaaaaaaa

~dARlee zURiS~ said...

alaa..nak surprise gak!

na dah lepas.
pasnie aku lak.fuhhh...

Redbloodsnow said...

wahhhh....sweet giler iim weh yang. jelesss jeleesss..hehe

Ayda Munir said...

I love suprises too:)

nyna said...

tak lawa.
jadi tak jeles.
wek! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...