Monday, March 22, 2010

ruang yang kosong sudah terisi..

wah tajuk, very the classic gitu. hihihihi.

nak share dengan korang neh..keadaan bilik 2 minggu yang lepas..keadaan bilik yang terbaru :D boleh dikatakan ini first time belanja beli perabot guna duit gaji. wahh, tersangatlah kedekut dan sayangkan duit weh. dah kerja baru ko reti nak appreciate duit kan. kalau tak tu, belanja suka suka hati je. dengan ini, tanpa segan silu saya nak mengaku yang sekarang neh saya sememangnya seorang yang kedekut T_T demi masa depanku.. ecehhhh ;p

abaikan cadar yang tidak match itu. itu adalah cadar pinjam dari adikku ini.

eh, perasan tak sesuatu kat kepala katil tu? ish, kalau tak perasan tu.. something wrong with your eyes baby. hihihi. cantik tak? cantik takkkk??? puji ah, penat woh I tertonggeng tonggeng menampal benda itu ;pwalaupun ianya senget benget, itu adalah hasil usaha sendiri. first time nak tampal tampal, nervous oh. hahaha. poyo ah kau nak nervous semata mata nak tampal wall sticker ;p acah je lah korang, tapi tak sesenang yang disangkakan lah. pada mulanya aje, lepas tu senang je. rasa tak kena, cabut aje betulkan balik. nice ah? nak beli jugak tak? tapi janganlah beli sama macam saya, nanti kita boria pulak. hahahhaa.

check this website out -> http://www.irkoreadeco.com/


18 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

jOm sopim wall deco sticker lg...lai..lai..lai...

wahh..lame x ckp mandarin mek...

*Dak kecikkk* said...

wahhhhhh,terjojol bijik mata nengokkk dah la inda suka ngan wane merah2 ni..
Cantikkkkkkk,suka tgokkk.
:)

lily lotus said...

comel sungguh deco itu. secomel orangnya..hiks

~dARlee zURiS~ said...

hahaa..dah tau susah payah cari duit,barulah sikap kedekut tu dtg kan?;P

yea2...katil baru
tdo lena lah ek.

nyna said...

deco.deco.deco.
haha
ok.lawa lah jugak.
*ambik hati.

Erina Asmawani said...

cun2!ena pun de mendeco bilik gak pkai wall sticker..tp klakar..dah jadik cam tadika pulak.hoho

sweethOneY said...

ayein - mmg ada niat nk shopping lagi. hehe. nk deco hall pulak :P

dak kecik - hehe. inda suka merah jugak ke? jom2 kita deco bg penuh kaler merah je ^_^

kak lily - hee.. tima kaseh kak..

akak zuris - tu la kak, duit sendiri br ko rasa kedekut amat. hahahaha.

lena tidur katil, tilam baru. mls jek nk bgn g keja :P

nyna - haha. awk mendengki kt aku jekkkk

ena - hehe. dpt bygkan wall sticker cane yg ena tampal :D

@juera said...

cun la..nk bt jgk la..^_^

Redbloodsnow said...

bravoo...sudah beli perabot gune duit sendiri dh..mmg sgt kedekut taw yang...hehe

btw, bunga kat atas tuh lawa okeh. pandai ko tampal

Ms.Independant said...

cantikla deco wall tuh!!!

:)

Stilla said...

chantek arrr bilik izza tu...pandai ekkk deco...

nice all wall sticker...bekenan tau tilla nemgok..harus ko tilla terjah website tu huhuhu =)

Zumie said...

comel
aku ade sticker ni tak tertampal2 lagi huhu

IR Korea Deco said...

Aiyoo.. cantik cantik... jhaha!!
bestnya kamu post gambar gambar ini kat blog.. hehe

Terima Kasih Banyak banyak for kamu punya support!!

cantik cantik!!

PinQib said...

wa.. bgus la tu.. da jadik wanita da..
ehee//
katil jek x nmpk wanita lg..
;)

Mak Su said...

cantiklah! siyus! :)

★ Nu♥ℜul ★ said...

nice sgt meyhh :)
suka wall sticker tu :)

sweethOneY said...

juera - cunnnn.. menambah seri bilik. hihi. tampal la jugak

zie - tak susah pun yang, tgn aku yang keras neh pun leh buat.. tgn ko yg lembut pandai buat craft mst lagi lawa. :)

ms independent - jum deco bilik ramai ramai :)

stilla - tilla beli la utk hias bilik pengantin nnt.. br lagi naik seri yang ;)

zue - ihi, ko memang. dari hari tu lagi aku dengar tak tampal tampal. meh aku tampalkan nak?

ir korea deco - ur welcome~ ada disc tak after this :P

pinqib - hehe. tang mana tiba2 wanita neh :)

mak su - siyus maksu! kualiti pun best. boleh dicuba brand ini :)

nurul - kat alamanda de jual dik klo nak beli. ajak ibu. hihi

CikPuanMiera said...

seme da lawa dah.. bantal busuk tu je xganti lg.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...