Friday, March 19, 2010

macam macam ada

Peliknya aku neh, weekend awal je tidur. cuba kalau hari kerja tu, pukul 1 - 2 pagi baru reti nak lelap mata neh. hep! nak kena mata neh. dah ngantuk neh, tapi menunggu pukul 12 tengah malam. nak telefon my daddy, esok birthday encik bapa yang tercinta :)

(entry disambung selepas 2 hari terperap di dalam drafts, walaupun cuma 3-4 baris.. sangat berkira untuk memulakan entry baru. ahaha)

berlumba lumba dengan gadis pink sapa wish birthday ayah dulu dalam blog. ternyata awak menang tanpa bertanding na. hahaha. kerana aku punya connection neh, siput babi patah kaki pun boleh menang lagi (eh, sejak bilakah siput babi ada kaki neh?)

20 march, ayahanda kesayangan telah menyambut hari kelahiran yang ke 50 :) kak doakan ayah sentiasa sehat, takde sakit sakit kaki lagi, jaga makan minum, dan semua yang baik baik aje lah. yang buruk buruk kita tak mau. hihihi. sayang ayah secara banyak :)

weekend neh adalah weekend yang best. thank you to mr aziim. hiks. tak pergi tengok hot balloon pun, jadi adik beradik tak payah nak jeles. sbb aku tak pergi pun. haha. lagipun tengah hujan dengan lebat, dan takde air di rumah ini! grr~ rumah siapakah yang sudi bagi aku menumpang mandi neh?

p/s entry rojak gila. tak dapat nak kenalpasti apa tajuk utama. tapi kejap, sebab aku macam baik.. meh sini aku bagi kesimpulan utama dia.

# happy birthday untuk ayah saya :)
# weekend ini best.
# tak pergi hot balloon pun
# rumah aku takde air.

sekian. selamat hari minggu semua. dan selamat bekerja kembali esok hari :D

7 comments:

zati tarhizi said...

good conclusion. ahahha

nyna said...

ahahaha.
siput babi pun bagi can line awak mng.
yeay!
aku menang.sme2 tak pegi hot balloon.aku suke yang tu.hahaha.tidak ade lah orang tu tulis entry berbaur riak kan kalo g.
hahahha.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

belon pon x naik...boringgg...huhuuhuh

ko g pd ka..??

isha said...

HAPPY BIRTHDAY for ur dad

sweethOneY said...

zaty - haha. blajar dr ko jugak

nyna - yelah, aku sian kt awk kan. kang jeles lakkk. haha

ayein - ngak pegi pd yang.. jalan dekat2 sini sje :D

isha - tQ isha :)

Stilla said...

happy belated birthday for ur dad izza...=) may Allah Swt bless him...

PinQib said...

kenapa semua nk g hot balloon??
hah.. happy blated bday tu ur pap..


hemm...
kt kelate pn x da air

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...