Thursday, March 18, 2010

❤❤❤


lama tadek tayang muka besar besar macam neh kan? ergh~ masalah dark circle yang ketara.

eh, hai semua! buat apa tu tak tidur lagi? esok keja kan? hihi, I pun keja. don't wolly. nasib kita sama. bukannya on leave ke hape. ahaha. tak pasal pasal ;p

hari ini seronok ❤
balik kerja dating dengan kekasih hati. hihi. hari hari dengar pun dating kan. maknanya hari hari pun seronok ❤ hiks
kitorang pergi alamanda tadi. berbulan tak jejak alamanda. lepas tu tengok wayang. citer under the mountain kot. boleh tahan lah. rate 3/5 stars :) citer tu macam mengarut ngarut je. tapi standard la ek, citer omputih neh mengarut pun akak layannnnn je kannnn.
lama sungguh tak bergedik amik gambar syok sendiri macam neh. oh btw, tadi kan.. pergi alamanda kan, sempat beli wall sticker kat tempat ko beli tu ayein. nanti aku tempek. malam neh penat sangat, tak larat nak mendeco bilik. hihi. tak sabar nya nak balik kerja esok. hahaha. pergi kerja pun belum, ko dah berangan nak balik kannnnn

semenjak dua menjak neh, kerja adalah penat. asyik kena keluar je. esok pun kena buat site audit. tapi best jugak keluar, takdelah terperam dalam office je. hihi :)

to incik kesayangan, thanx cause always make me happy and happier :) i ❤ you so much

past is past. lets forget the past and appreciate what we have today to have a better future. betul tak kawan kawan?

ok, dah ngantuk. tak larat lagi nak membebel kat korang. selamat malam.

7 comments:

PinQib said...

huhuu..
best nye die ngedate..
skali tengok mcm kk zie snow blood..
hakk33

merah jel

:: p R i n c E s S _ N :: said...

haaa..ape lg...tempek cpt kt wall ko..lets deco~deco~deco...

wehh..apekah ko da kuwus??

Mohd Idzwan said...

hoi... gi alamanda x ajak! :p

Erina Asmawani said...

past is past. Yup tol tu yunk ;) Happy tgk izza happy skrg..mari kta happy bersama2 :)))

nyna said...

lawa baju :)

Stilla said...

best nye dating2 yunk...hhuhuhu jeles tau..tilla n roy dah lame dah tak dating2 gitu...last tgk wayang last year...berat gila kaki roy tu nak diajak pi tengok wayang...

nway suka tengok izza pakai baju kaler merah...attractive...betul ni..tak tipu..huhuhuhu...=)

Redbloodsnow said...

huhu..same lah kite yang. aku pun bermasalah dark circle yg sgt ketara gak :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...