Sunday, February 14, 2010

traffic jam paling best pernah saya hadapi

fuh, finally at home ;D after for about 7 hours trapped in the traffic jam last night. redhalah saya T____T

otw dari rumah pegi shah alam, jalan lengang. berlagak la dengan mr bf neh, yang jalan lengang. aah, memanglah lengang! sebab semua bersepah-sepah dekat highway. hahahahaha.
keluar je dari guthrie, amik ko kereta bergerak sejemput sejemput. dari rawang sampailah hentian ladang bikam, macam tu la dia. i was expecting jalan raya mesti sesak.. tapi tidaklah menyangka sampai dekat 4 jam dekat situ saja! sumpah kaki kiri dah lenguh gilaaaaa. terus toink toink timbul niat lepas neh kalau beli kereta, nak beli auto lah. sebelum neh, berlagak sangat bawak manual. konon driver sejati la. hahahaha.

nasib baiklah minyak dah full tank. kalau tak, satu hal lagi nak sesak sesak kat petrol pump. semalam berhenti rehat kejap dekat hentian ladang bikam. kaki dah macam nak cramp aje. lagipun adik aku nak pegi toilet. hentian pun tak boleh masukkk.. apakah berhenti di luar hentian. bersepah sepah lagi manusia.

masa neh la ternampak kejadian tidak diingini. si jantan dengan senang hati mengencing di depan kitorang. dia parking depan kereta aku, keluar kereta, langkah divider tepi jalan tu, bukak zip.. dan shhhhhhhhhhhhhhh!!!! huwaaaa! apakah jenis lelaki macam neh. taw la kot dah tak tahan sangat, sila la turun ke bawah bukit sikit. tolongla jangan mengencing di hadapan kitorang gadis gadis ayu neh. tepi jalan pulak tu.beepp beepp~ suspek dikenalpasti. hahahaha. sumpah hancing gila tepi jalan tu. entah berapa orang dah mengencing di situ.time neh tengah tunggu ngah dengan kawan nyna pegi toilet. nasib lah balik dengan adik adik. kalau drive seorang diri dari KL, sumpah sadis.

5 comments:

miss juju said...

waaaa...lama jgk tu...ini jugak yg aku jangka akn tjadi

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh..stress wo jem2 ni...xpe laa..br feel blk kampong..

Stilla said...

wow lame nye jem tu dear...huhuhu kalau tila memang dah tido dah..huhuhu
beli keta auto ekk dear...senang kalau kena jem nanti...:p

sweethOneY said...

jue - ko balik kampung bila?

ayein - feel mmg la feel weh. kaki yang lenguh neh kena amik kira gak. haha

tilla - tu la yang, klo boleh tidur, lama dah I tidur.. hehe.

Redbloodsnow said...

hahaha..pssttt...nampak x anu die weh...wakakakakaka. x agak² lah mamat tuh :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...