Saturday, February 13, 2010

Hi!

dah ramai yang balik kampung ke? eceyyy, tanya macam la esok hari raya kita ek ;p raya kita, kita sibuk cuti. raya orang pun kita sama sibuk cuti. masyarakat majmuk betul. hihi. kata pada diri sendiri, bluwek!

aku pun cuti jugak. amek ko seminggu stretttt sampai ahad depan. lai lai lai~ seronoknya. since keja KL neh, tak penah lagi balik umah. sekali balik dapat seminggu, mau tak syok kan. anw, bukan suka suka cuti seminggu ek. kitorang kena ganti hari rabu dengan khamis, masa hari wilayah dengan awal muharam neh nanti. and then untuk jumaat tu aku apply leave la. koser ah aku nak balik kl semata mata semangat dedikasi nak kerja jumaat tu nanti.

malam neh tidur keseorangan T_______T ada sapa sapa sudi teman ke? ajak si adik adik tu, suma berlagak jual mahal takmo teman aku tidur malam neh. bluwek!

semalam bos belanja makan. ajar kitorang makan yisang. betul ke gitu ejanya ek? hentam je la janji korang paham apa yang aku nak cite neh. hihi. ala, korang taw kan.. makan yang jenis rebut rebut gaul ramai ramai tu. first time merasa join. tapi tak habis pun makannya, banyak sesangat.. tp anyway, tq bos. murah rezeki, angpow mari.. hik hik hik

okaylah, nak kena tidur dah. esok mau drive pulang. la la la~ selamat bercuti semua! dan juga untuk warga cina, happy chinese new year! ;D drive balik elok elok, have a safe journey..tata...

5 comments:

*Dak kecikkk* said...

slamat pergi dan pulang..
bestnya dia dpt cuti sminggu.
kita xdapat pun cuti.

zati tarhizi said...

happy cny! hahah

:: p R i n c E s S _ N :: said...

holiday beb...besh gilerr coti smnggu..

Cik Rara said...

hati2 drive tuhh.. :)

sweethOneY said...

dak kecik - hee.. nape tak dpt cuti lak? kena ganti kwn keja ke?

zaty - aah, akak neh kan ada keturunan cina sket. hahaha

ayein - tu la.. besttttt

cik rara - thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...