Wednesday, February 17, 2010

jom pegi ipoh


sekolah start hari neh ke esok ye? aku pun tak sure, adik aku sorang sekolah hari neh. sorang lagi tak sekolah. katanya esok baru mula. hmm.

dah berapa hari duk rumah neh, bosan pulak tak pegi mana mana kan. so petang tadi pegi ipoh. entah apalah yang ada. pusing pusing je, sumpah takde apa yang berkenan. selamat duit aku. hahaha.

on the way tadi, jalan area jelapang dengan terowong menora jammed. haila! hari neh pun jammed lagi ke? aku dah terbayang bayang dah macam mana keadaan jalan ahad neh nanti. jadi, telah membuat keputusan akan pulang ke KL pada hari sabtu. harap harap jalan okay. kalau tak berapa nak okay pun, at least ahad tu boleh dah rest kat rumah kan.. ingat senang ke nak start balik enjin kerja lepas seminggu bercuti?????

tadi dah alang alang pegi ipoh, terus jumpa cikgu najiha neh. holoh holoh dear, comel gila panggil cikgu najiha. hiks. no pic sebab aku olympus merah aku tertinggal dalam kereta. lama jugak tak jumpa gg neh. since dia sekarang dah bertugas menjadi pendidik. jauh pulak tu, kat selatan nun, JB. dear, hope to see you again this march okay? banyak gossip hangat keluar tadik, termasuklah the new one yang you baru gossipkan dengan I tadi zatil! ;Ppic seorang diri saja yang boleh dikongsi.

eh, lega gila kan malam neh hujan. alhamdulillah.. at least maghrib tadi hujan, takdelah panas sangat. sekarang neh cuaca panas sangat kan? dari malas mandi, asyik mandi je kejanya.

okaylah, pada yang dah start kerja tu. selamat bekerja! :D

11 comments:

isha said...

kesiannye budak yg sekolah ari ni ngn esok
sha minggu dpn
boleh joli dulu

Kal Jis said...

budak2 cuti peristiwa hari ni kan? tadi baru je minum2 ngan cikgu-cikgi hehe.. :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bkn skola coti smnggu ke beb?? laki den coti smnggu...

Stilla said...

wah lamenye u cuti yunk...arrggg jeles tilla tau..huhuhu..

ha'ah better u balik sabtu yunk..nanti ahad boleh rehat puas2...

psssttt...yunk suka lah tengok gambar u too...gorjes..=)

nanonano said...

Hamb0ih,cuti raya smggu ko? Ngalahkn dia yg raya,huhu

*Dak kecikkk* said...

btoll tu dear cuaca mmg panas skrg ni..skit2 nk mdi skit2 nk mdi.mlambung la bil air pah ni..hihi

Best nya dia dpt g ipoh..=)

MiSZuE said...

comellll:P

Redbloodsnow said...

eh..gg dh jd cikgu ea. wahh...baru taw..huhu. psstt..meh gossipkan ngan aku gak yang. aku pun nak gak jd kepochi :P

zati tarhizi said...

sy da skolah. sobsob.

roxy exchange said...

sonok jalan2 ipoh ek..xjem tol x..hehehe..fea baru je g ipoh ari ahad ritu..:D membe kawen :D

sweethOneY said...

isha - hehe, suka dia ek cuti lama.

kal jis - yeke? i pun tataw lah. ada yang hari neh, ada yang esok, siap ada yang minggu depan lg. hehe

ayein - yeke? dorang dah ganti siap2 la kot tu. adik aku dh sekolah dah

stilla - tu la, i pun rasa mmg nak balik sabtu. ahad bleh rest. tak pun leh p dating :P bluweks!

thanx tilla cyg!

nano - biasalah, i kan ada darah campuran. (mak dan ayah) hahahaha

dak kecik - tu la yang, panas betul kan skrg neh. mandi air terjun pun best

zue - ko pun comelll!!

zie - eheks ;P pasal budak sekolah kitorang yang.. ko tak kenal. hiks. aah, gg sekarang dah start kerja jadi cikgu :)

zaty - hihi. sabar ye dik

fea - yeke yang? tak jammed ke ahad hari tu? fea pegi ngan sapa? tidur sini ke tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...