Thursday, February 11, 2010

tadi jalan jalan pusing kat korean town kat ampang sana nun. cari barang barang nak masak ;P hik hik, jauh nah mencari sampai ke sana kan. nak buat apa la tu. la la la~

housemate aku yang sorang tu pandai cakap korea, so kalau ada nak beli barang kat sana.. memang angkut beliaula. kitorang yang tak faham neh tercengang cengang saja lah ;D

tengok macam macam jenis ramen kat kedai tu, teringin pulak nak makan. so meen lah jadi tukang inspect sama ada boleh makan ke tidak. 3 bijik kedai kitorang pegi, takde satu ramen pun yang boleh makan. hmmppp.. hampa! sebab tengok packaging dia melelehkan saliva betul. dahla cantik cantik aje kan. tapi, akhirnya rezeki nak bersupperkan ramen ada jugak..TADAAAA! ini aje yang halal dimakan ye anak anak semua.

beramai ramai la kitorang tadi menyangap ramen di waktu tengah malam. bertiga je la pun. hihi, sapa pulak nak beramai ramai lagi kan. makan ramen panas panas lawankan dengan tea strawberi panas panas jugak. sudahnya badan aku sampai sekarang kepanasan. entahkan sebab tea ke sebab ramen.

okay. dah habis citer pasal makan, jom tidur! gdnite! ;D

p/s okay, dah jumpa punca saya menjadi gemuk sekarang :(

5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mari kite same2 mbelonkan badan beb...huhu

~dARlee zURiS~ said...

hahaaa..tau tak pe ;P
tambah lagi ye
pasnie 2 bungkus lak sekaligus

lily lotus said...

laa gemuk tang mana. tak nampak pun..hehe

jejakalkindi said...

hmm..x penah makan ramen..macam sedap je..

sweethOneY said...

ayein - namo ar.. nak kuruih!

akak zuris - uih, klo 2 bungkus tu.. semput kak! byk tuuuuu

akak lily - hee.. tang montot :(

jejakalkindi - trylah.. tapi cari yang no meat taw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...