Sunday, February 7, 2010

great escape

okay, mari update cepat-cepat. tak payah biarkan gambar budak HOT neh lama-lama kat muka depan blog ini. hihihi.

hari neh menghabiskan lebih kurang separuh hari dengan cik ain. haha, ceh.. nak accurate jugak tu kan? nak jugak sebut separuh hari ;Pcik ain dan cik izza. dua-dua masih bergelar cik okay. muka saya memang dah bertambah lebar, tolong jangan menambahkan tekanan nak komen macam-macam ye. hahahaha. statement berciri tidak dapat menerima kenyataan. sedey.memang happy hari neh ;D

kitorang pegi buat facial treatment kat herbaline, the mall. apakah jauh sangat pergi kan? macamkan cheras neh takde herbaline aje ;P ish3, mestilah ada sebab pegi yang jauh. sebab dapat voucher kat sana. bukan aku, tapi ain. aku peneman je. hihi.ini bukan kat penjara walaupun anda nampak kayu palang-palang macam tu ek. tengah basuh kaki before masuk facial room neh. cozy gila tempat dia, memang stock letak kepala nak tidur je la. tapi aku tak berapa dapat nak tidur lah, sakit woh dia picit-picit muka aku. yelah, last aku buat facial treatment 2 tahun lepas kot? haha. gila. blackhead dan whitehead bermaharaja lela.

ini first time aku buat facial kat herbaline neh. herbaLINE ok. kang ada lak salah baca herbalife. itu lain. hihi. ada banyak pakej, tapi tadi aku amik pakej rm88. berbaloi kot rm88, ada 2 machines, 2 masks, head & shoulder (hihi, macam nama syampu) massage, paling best siap ada..FISH SPA!

haha. dah, tak payah nak telek sangat kaki tu. first time buat fish spa neh. sumpah kegelian kaki aku weh, ter auw auww mula-mula je ;P lepas tu suka.. best. kalau tak silap fish spa neh kat times square murah dalam rm5 kot. bape minit tataw, tak penah pegi.

buat treatment tu dalam sejam setengah kot. masa dia picit-picit whitehead + blackhead tu je aku tak leh nak fokus untuk tidur. hahaha. ada plak fokus nak tidur kan ;P tapi lepas tu memang tertidur kejap. best, dah siap set appointment untuk next month. haa~ masa dia duk picit tu kan, sampai ngalir air mata sakit taw.. duk set dalam hati, takpe.. takpe, beauty is pain. hahaha. gilo kan.

dalam pukul 6 balik ke rumah semula. mestilah dengan tangan yang tak kosong.mask. nak cantik punya pasal.

syg, I dah susah payah maintain cantik neh, you cari lain jugak siap you! ;P

8 comments:

joegrimjow said...

xgeli kene gigit dengan ikan tu?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bebaloi sgtt...siap fish spa lg..lame da x wat...lps wat cnfirm rs kaki gebus kjap...

iim..izza da warng awal2 tuh..

MiSZuE said...

haha.im2 jangan carik laen..

nyna said...

hai kakak.
lawalah dress ;p

~dARlee zURiS~ said...

org kata kan...ikan tu dah geget kaki tah sape2.
kot2 ada 'something' ke...pastu geget kaki kita lak
camne???
org kata lah...bukan sayep
neggeee ;P

Stilla said...

alahai bahagia nye u yunk...huhuhu..suka sangat tengok gambar u di sebalik kayu palang tu...so sweet...suka sangat tengok pic tu...=)

zati tarhizi said...

ahha. siap ade iklan lagi tu kat bawah.

Redbloodsnow said...

aku teringin giler nk gi wat fish spa nih taw yang,,,huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...