Saturday, February 6, 2010

ini Nyna. adik saya nombor 3. adik yang paling gedik. ops, mungkin nombor dua gedik kot, paling gedik confirm adalah adik lya. hahaha.

dari minggu lepas, duk merengek-rengek suh aku datang tengok dia. yelah, orang tengah sakit kan. dia jatuh motor, lutut adalah luka. takleh pakai jeans, nanti melekat-lekat luka tu. haha, terbayang lak luka awk tu nyna..

so, tadi menjalankan tanggungjawab seorang kakak mithali.. pergilah shah alam neh melawat dia. pastu nak sentap-sentap pulak sebab aku cakap nak masak, tapi aku adalah tiba-tiba menjadi pemalas. hahaha. sorryla nyna membuatkan awk kempunan bubur, minggu depan ek aku masak.. :D

to nyna, sila cepat sembuh supaya tak payah nak perasan dirimu begitu berharga sangat. haha. habisla kena lempang pasneh T___T

lately neh, jarang nak update blog kan. nak letak muka sendiri pun malas. bukan takde cerita, banyak cerita. tapi entahlah, minggu lepas kan adalah minggu yang paling penat + stress at work. semalam rekod tidur paling awal, pukul 8 malam dah masuk tidur sampai pukul 9 pagi. itupun sekarang dah mengantuk. apakah weekend nak tidur-tidur awal neh kan?

semalam kena pergi ssm kat the mall. gila penat menunggu dari pukul 10 pagi sampai 2 petang untuk submit annual return. mentang-mentang last day, orang ramai macam semut. sampai kul 10 pagi, ada lagi 200 nombor untuk sampai kat nombor kitorang. nasib baik berdua dengan Ain, takdelah bosan sangat. lepas tu dah pukul 2 lebih tu, ada pakcik baik hati kot tengok kitorang dah mati kutu. keluar masuk ssm tapi tak gerak-gerak jugak kan. lepas tu beliau offer nak tolong hantarkan sekali dengan dokumen dia. alhamdulillahhhhhhhh.. murah rezeki pakcik tolong orang. hihi.

lepas neh Ain pindah tempat kerja, I guess that will be my work lepas neh untuk pergi ssm dengan IRB. harapnya tak menambah stress lagi :) Ain, sumpah tak best bila fikirkan Ain takde nanti.. hihi. dah pat blas kali mengomel kat Ain pasal neh.. mesti dah malas nak dengar dah :P

hope everything will be just fine after this, aminnnnnn..

3 comments:

nyna said...

yeay!
saya menang award.
lalala

besar gambar kak.terima kasih mengHOTkan saya.hahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aduhai..mnguu lamenyerrr..bek sungguh ati pkcik tu..

Redbloodsnow said...

best jek ade ramai adik badik ppuan. jeles aku weh yang. pssttt nyna, pinjam DSLR mung leh? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...