Sunday, January 31, 2010

hari neh hari ahad. hari yang sungguh lemau. bermalas-malas aje dari pagi sampai malam. neh kalau ukur muntut neh, mau bertambah kurang-kurang 2 inci. hahaha. TIDAKKKKKKK!!! (terus pergi buat aerobik selama 50 minit)

argh. malas betul. baju dah rendam dari pagi, sudahnya sampai ke malam masih macam tu lagi. duk la bermalas-malas depan tv sambil main the sims. hiks. saya masih tidak jemu dengan the sims 3 ;D

semalam kan, seronok betul berangan-angan menjadi mama dan papa. hik3. ye, saya gedik. lalala~ pergi survey baju baby, masuk kedai pun tengok barang baby aje. gedikkkkkk gila! tapi gedik bersebab ye, hihi. kitorang belikan gaun comel untuk isha. our niece ;P semalam pergi umah along, tengok baby. isha comel gila, geram. tapi baru acik izza (auww!) pegang kejap, dah nangis taw. nak amik gambar pun tak boleh. apatah lagi nak tengok dia pakai gaun comel kaler pink tu. kecewa saya. tapi budak kecik kan, manalah nak taw angin dia. baru 3 bulan je, tak sabar nak tunggu dia boleh lari-lari dengan cakap. weehu, dah berangan nak jalan-jalan bawak baby. lalalala~ ;P

haha. abaikan perenggan di atas kalau anda semua rasa saya terlebih excited :P

haih~ tadi sebelum menaip, macam banyak nor nak diceritakan. dah tekan keyboard, bantut sampai sini pulak. till then. bubye~

2 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

vavavva...verangannss gtu...syok woo bwk dak2 kecik g jln...

Redbloodsnow said...

haha...tp mmg best wooo berangan jd mama n papa. syorgaaaa wooo :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...