Friday, January 15, 2010

where is the fun

Morning~ hari ni rasa indah sekali ;D kerana telah tidur sampai terlebih cukup. bangun je tengok rumah dah sunyi. orang lain entah ke mana mana dah, aku masih bergulek gulek bersama Opai ;D

Ain ajak pegi Melaka hari neh. saja jalan jalan. berkobar kobar jugak neh sebab melaka kan pernah jadi tempat persinggahan suatu ketika dulu. haha. zaman matriks okay dengan Cik bakal jadi Puan Ayein neh.. ;D rindu ar zaman itu yang. lepas tu, fikirrrr punya fikiirrr.. sekarang adalah tengah bulan, dan baru mula kerja ini harap maklum saya memang sedikit miskin t____t

rasa macam bila mula kerja neh, tiba tiba menjadi anti sosial. lagi seronok duduk kat rumah dari keluar berhuha huhi. esok ada bbq dekat ulu yam. pun malas nak join. jauh ;P

I MISS THE FUN ACTUALLY t_______tthe girlfriends. jarang jumpa but the bond is very strong. love you guys. zatil still in UK, while gg dah start mengajar kat JB. macam tak percaya inilah girlfriends saya di zaman sekolah yang sama sama ponteng sekolah, ponteng prep lepas tu menyuruk dalam stor. haha. funny, i miss that moments ;D bila dikenang kenang balik perangai masa tu, sumpah memalukan diri sendiri aje, macam takda sapa ajar suruh buat perangai elok sikit. hihi. citer sikit je dahla, lebih lebih nanti I bukak entry baru ;Pgadis gambar kabur. hehe. sila maklum bahawa diri anda hanya kabur di dalam gambar tapi jelas di hati saya. ewahhh ;Pthe siblings. i miss them.
kami yang suka bergaduh masa kecik dulu siap kalau gaduh kan, suka main punggah almari baju orang. padan muka dia kena lipat balik semua kain lepas tu. haha. perangai yang tidak dapat dimaafkan.ini adik rajin mengekor muntut aku ke mana mana aje. pegi tidur umah kawan aku pun, rilek aje dia ikut. i like. hihi. kalau boring duduk rumah, keluar pegi cari laksa dengan ABC. pastu cari port best nak amik gambar. woh. indah~ tapi itu dulu la, masa cuti sem mereka. neh dah masuk sem, nak pulak semenjak mempunyai boyfriend sendiri neh, masih mahukah mereka menghabiskan masa bersama kakak kesayangan yang garang neh ;Poi nyna! aku jumpa gambar semasa awak sedikit kecik dari sekarang ;Prakan rakan di GEMS. masa yang best time neh ;D

okay, cukup mengimbas kenangan. jom pergi mid sekarang jugak!
tata

6 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh ko..mlayan prasaan d ptg ari oke....masyuukkkk...

cikpuan ayein?? ohh noo...cik je r..

nyna said...

oh!plis la.muke aku tu.
rase macam nak tumbuk muke sendiri.
hahahha
cube lah cari yang cun2 sikit.
miahaha.

PinQib said...

wahh..
mengenang kisah lama..
suko ye ada kawan2 dulu yang leh keepp in touch

pwincess AJA said...

eisssh.gambar kenangan sungguh.
windooooooooooonye...:)))

sweethOneY said...

ayein - haha. puan jugak

nina - itu je yg aku jmp nampak kurus. hahahaha. takpelah, zaman itu dh berlalu. btw, sila lihat gambar aku masa darjah 2 kat FB. ada kwn aku add.sumpah fesyen sgt kelakar rs nk lempang diri sendiri

qib - hee.. I klo ngan kwn2 rapat mmg keep in touch :) klo kwn yg x amik kisah hal kita tu, kita pun x amik kisah hal dia jugak

aja - hehe. jom mengulang kenangan

nyna said...

miahaha.
yg awak pgg pom pom ke.
hahaha.
nostagia sungguh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...