Thursday, January 14, 2010

Kita kawan kan?

Okay, jangan tegur lagi time! Hihihi. Sapa lagi suka tengok citer neh, angkat tangan! Aku bukan paham sangat citer ni pun, baru 3 kali tengok neh. Miahaha. Itupun sebab 2 minggu lepas kebetulan pergi makan time tu.. Tu yang terus rasa nak tengok tu. Haha, tiba tiba je explain, padahal takda sapa yang tanya pun ;P miahahahaha.

Hari neh ada citer best dengan tak best. biasalah, mana boleh asyik bagi best aje kan. ceh. Berita bestnya Ain, officemate aku dapat better job offer.. Aku tumpang happy masa dia bagitaw tadi, siap macam nak lompat lompat lagi sebab aku lak yang excited. Hee~ tapi yang sedihnya takde geng dah la lepas ni aku kat office. there will be less fun at work without Ain :( (wah, terharu Ain kalau baca I tulis macam neh ;p) nanti takde geng dah nak gossip waktu lunch hour. nanti dah takde sapa nak ngadu kat aku pasal boyfriend dia. baru je kerja ngan Ain ni sebulan, hee~ tapi macam ngam lepas tu attached pulak sebab kebetulan rumah kitorang dekat je.

semalam kan, kitorang pergi pasar malam lepas kerja.. niatnya nak cari makanan tapi apsal tah tengok baju dah macam tengok ayam goreng je rupa dia.. Miahaha. sudahnya, aku ngan Ain beli baju sama, color jer lain. kalau Iim baca neh, confirm gelak. dah dapat bestpren baru di sini. hihihi. alaaa.. difikir fikir takde geng kat tempat kerja nanti yang demotivated aku neh. malas ah fikir dah.. :( Izza, jangan malas malas, kena kerja rajin rajin okay, aku ada impian dan cita cita aku sendiri :) lagipun, nak kumpul duit nak kawen. Hahahahahaha ;D

Hmm, sebut sebut pasal kawan neh.. aku ada satu persoalan lah. Adakah bila dalam berkawan, cuma satu pihak aje yang maintain the friendship? maksudnya kat sini, kawan yang sorang tu aje lah yang akan cuba keep in touch ; msg ke, YM ke, call ke whatever.. to make sure that they are still friends.. yang sorang tu pulak buat dunno aje.. kalau kawan dia contact, ada lah. kalau tak, they don't even bothered. perlu ke macam tu ye? kadang kadang kan, kita sibuk mencari kawan baru, sampai terlupa pada kawan lama.. yang dah bersama dengan kita dari dulu kan kan kan? ;P

Okay, mutiara kata untuk hari ini..

We can feel the true friendship in our hearts, no matter how long we are not contacting each other, no matter how many new friends that we got.. as long as we believe in it -Izzatul Azma-

Wah, kelas gitu.. siap ada mutiara kata. Hahahaha. Akhir kata, (siap akhir kata macam buat ucapan apa tah) friends forever.. I love you guys~ xOxO

9 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

btl2...s long s we believe it...beb..rajen2 g keje ok...

aku ade keje kosong kt al rajhi bank kajang...custmr srvce laa tp..

PinQib said...

dulu camtu gak.
tp emmang compem la, kita akan rapat jgk dengan kawan tempat br.
ngam tu macam bfren jee

sy punya kawan2 lama, still keep in touch.
tp nt often.,

nanonano said...

Wlaupn kta dh jrg cm dlu, tp na ttp ingat kt mu s0km0 tao,huhuhu. Nanti na kasik mu member br tao, nan0 juni0r, hiks..

MiSZuE said...

wah2 aku setuju betol.....statement pasal kawan tu ..
kenapa kite jek kene carik dorang!! rasa terhegeh2 tapi dorang wat dek je ngn kite..sampai sentap dalm jiwa sanubari miahahahhaa..

tapi aku tak kecik hati pon sebab dalam hatiku dia tatap kawan ku,
wah tetibe aku lak ni pasal aku ke hahaha..

terpanjang lak komen hikhik....

hmm,da jumpe kawan baru jangan lupa kawan lame ko kat bangi tau
wakakkakaka

larikssss ................

Erina Asmawani said...

mutiara kata best :) biasanya, kalo sebelah pihak je yg maintain frienship tu, frienship tu mesti tak lama..huuu. yela, rasa tak dihargai. Sebusy2 mana kita pun, kawan2 jgn lupa sbb masa susah, masa gaduh2 ngan org tersayang..kawan jugak yg banyak tolong kita. sayangilah kawan2 kita ;)

even kita tak penah jumpe, tp friend 4eva eh yunk ;)

zati tarhizi said...

i love u too. haha

Nem0 o0h Nem0 said...

kita ttp kawan kn walpun jrg contact. =]

keje rajin2 tau..

░♥si lampu neon♥░ said...

ture fren susah nak cari

sweethOneY said...

ayein - takmo ar kije cust service yang. lgpun suka keja skrg.. takpelah, tahan dlu bape bulan je, nnt gaji revise balik :)

qib - samala. xde contact selalu tp still rapat

na - wahh.. itu yg aku tunggu tu. tak sabo okay nak jd mak sedara!

zue - ko bukan kawan aku.. ko girlpren aku lah. hihi. i lebiu la yang.. namo sentap2 ngan aku ek. sepak muntut kang :D

ena - hee.. paham yang klo masing2 busy. ni yg kalau mcm take us for granted kan. dok kita je terhegeh2 nak kwn ngan dia. so say bye2 je la :P

fren 4eva jugak

zaty - i lebiu 3

nemo - thanx babe~ tu la.. tgh usaha la ni

lampu neon - yep. sangat benar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...