Monday, January 18, 2010

weekend pun I bangun awal taw

Hari neh adalah hari ni dalam sejarah untuk saya. bangun awal pagi pada hari minggu, tak pernah-pernah dibuat. hihihi. pukul 8.30 okek sudah bangun. mula-mula alarm handset dah berbunyi lepas tu aku snooze kan beliau, memokak aje. sekali living alarm clock (read ; Nini) plak kejut. hihi. harus kena bangun dengan serta merta ;P

plan hari neh menonton wayang bersama housemates. fun ;D kitorang tengok citer "the spy next door". citer adalah best. bolehlah diratekan 3.5/5 stars. citer start pukul 11, 11.05 minit baru sampai. tiket memang dah beli awal-awal. hihi. seelok je masuk, memang citer baru start. nice ;D
Nini ; Kak Ipah ; Min ; saya

kak ipah bukan housemates saya, tapi kawan nini yang telah menjadi kawan saya dan beliau adalah sangat fun jugak. hihi.

oh~ tak citer lagi kenapa bangun awal. satu sebabnya memanglah sebab nak keluar kan. satu lagi, kitorang main masak-masak neh. hihi. i likeee~






TADAAAA!!
impress tak? impress tak?? hahaha. dasar mintak dipuji ;P homemade okay. bangga neh. ;P

tapi saya tukang susun dalam bekas je. hakhakhak. min yang chefnya. nini pulak pembantu chef ;P tapi at least dah taw dah macam mana nak buat sushi. yattaa yattaaaa~ ;D esok nak buat bawak bekal pergi ofis (fuh~fuh, mintak-mintak bangun awal esok pagi ;D)

p/s Cik rara, boleh tinggalkan url anda tak? your profile is not a sharing profile. tQ~ :)

7 comments:

FaTiN said...

hi, baru first time singgah sini..
sushi tu nampak sangat sedap!alamak..terliurnye ;p

salam ziarah,
fatin

:: p R i n c E s S _ N :: said...

impressive!! hohoho....nti ley r ajar...w.pon aku bkn pemakan sushi..tp nk tau gk care wat die..

MiSZuE said...

tersangat iimpress sebab bukan senang nak letak dalam bekas ni ahahaha

~dARlee zURiS~ said...

owhh..ingatkan nak dating je bangun awal ;P

waaa..impress nye...waaaa..
leh kawen dah anak dara org nie
heheee..

sweethOneY said...

fatin - hye~ ;D hee.. senang je cara nak buat sushi tu.. boleh la try nnt ek :)

ayein - blaja yang. sonang je. mna taw laki ko ske :D

zue - weh ko taw takpe. igt senang ke? tu tugas paling mencabar tu. hahaha

kak zuris - aip~ x reti wat sushi pun leh kawen ar :P

Mr.Z said...

wah..sedap betul tengok sushi tu..my favourite..hehe..btw entry baru sy pun ada gak related ngan sushi ni ;D

Redbloodsnow said...

ya ampunnn..nangis aku tgk yang. sooooooo melelehkan lior :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...