Tuesday, January 19, 2010

malam neh aktiviti bersama housemates lagi ;D masa kat office lagi dapat msg nini ajak tengok wayang malam neh kat mid. i layan je.

mula-mula plannya malam neh nak masak, sebab teringin makan singgang ikan. oh~ sedap gilerrrrrr kalau singgang letak tempoyak =p~ tertelan-telan pulak air liur mengimagine neh. sapa tak makan tempoyak duk diam jauh-jauh sana. tau kah anda apa itu masakan singgang? kalau tak taw, esok-esok aku masak aku tunjuk ;P masakan paling senang dalam dunia. hihi

eh, terpanjang pulak mukadimah tu.

main point dia, malam neh kitorang pergi tgk "adnan sempit". ataupun boleh jugak panggil "adnan senget". hahaha. ain lah, bila aku cakap nak tengok citer adnan tu, konfiden aje dia cakap.. "ooooo, adnan senget tu ek". gila comel la ain neh buat kelakar macam tu ;P

apsal semua orang cakap citer neh sedap ha? aku nengok tak sedap punnnnnnnnnn. 2/5 stars only.

balik dari tengok wayang, terasa nak makan nasi pulak. cis betul lah selera makan sekarang. selera macam gergasi. cis lagi dan lagi! memandangkan nasi memang ada lebih masak pagi tadi konon-nak-buat-sushi-bawak-bekal-pegi-ofis, sudahnya tinggal harapan aje. tapi dah menyiapkan bekal untuk esok dengan jayanya. yattaaa~ ;D

p/s mr boyfriend merajuk sebab nak jumpa asyik aku cancelkan aje ;P sorry syg, esok malam I free. jum kita dinner sama yer? ^_^

4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

suke jgak mkn singgang time dmam...tp aku x pggl msk singgang..aku pggl ape ekk...aku lupe r...hihihiih..

Cik Rara said...

rmai org kate citer tu beshh..kelakar.. :)

jejakalkindi said...

amboi..tgk watang je kejenya..

Redbloodsnow said...

ko dh tgk ek. aku lom lg tgk citer tuh.x besh ker yang. tp aku tgk kat trailer die cam best je..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...